MUKE ZA DEJANA SAVIĆA: Boginje izazvale izmenu pred start Svetske lige!
Dejan Savić, Foto: Beta/Daniel Kasap

NIJE DOBRO

MUKE ZA DEJANA SAVIĆA: Boginje izazvale izmenu pred start Svetske lige!

U zavisnosti od vremenskih prilika, prvenstveno grmljavine, biće poznato da li će mečevi prvog kola biti igrani na otvorenom bazenu "Tašmajdan"

Objavljeno: 18:36h

Povreda Viktora Rašovića nije jedini problem koji se srušio na glavu selektora Srbije Dejana Savića uoči završnog turnira Svetske lige u Beogradu.

Pre treninga u ponedeljak, ustanovljeno je da je Nikola Dedović dobio boginje pa je umesto njega u tim pozvan Ognjen Stojanović. Prvu utakmicu Delfini igraju u utorak u 21 čas protiv Australije, a u zavisnosti od vremenskih prilika, prvenstveno grmljavine, biće poznato da li će mečevi prvog kola biti igrani na otvorenom bazenu "Tašmajdan". Loši vremenski uslovi u ponedeljak su bili razlog zašto je reprezentacija Srbije trening odradila na zatvorenom bazenu.

Duel sa Kengurima, srpski vaterpolisti dočekuju u dobrom raspoloženju pošto tradicija kaže da se Australija samo na jednom od sedam odigranih mečeva u prethodnih 10 godina spasila poraza.

- Prva utakmica uvek ima svoju težinu i moramo da budemo pažljivi. I na sparinzima su Australijanci pokazali da su dobar rival, igraju agresivno sa dosta plivanja. Jako je važno da sa pobedom udjemo u turnir, da na pravi način osetimo atmosferu i igranje na Tašu - rekao je Sava Ranđelović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.