DEJAN SAVIĆ POSTAVIO CILJ: Najbolje što se može do prvog mesta i Olimpijskih igara u Tokiju!
Dejan Savić, Foto: Beta/Branislav Božić

PRIPREME ZA SVETSKU LIGU

DEJAN SAVIĆ POSTAVIO CILJ: Najbolje što se može do prvog mesta i Olimpijskih igara u Tokiju!

Srpska reprezentacija neće kompletna početi pripreme za završni turnir Svetske lige

Objavljeno:

Svetska liga u 2019. godini ima poseban značaj.

U predolimpijskoj godini, to je kvalifikaciono takmičenje za Olimpijske igre u Tokiju, a selektor Delfina Dejan Savić je već naglašavao da je osvajanje Svetske lige prioritet i da je važnije čak i od Svetskog prvenstva u Južnoj Koreji.

Srpska reprezentacija neće kompletna početi pripreme za završni turnir Svetske lige koji će da bude održan u Beogradu, jer je od 6. do 8. juna u Hanoveru na programu bitka za Ligu šampiona.

- Kalendar je zgusnut i ovakav plan smo odavno napravili. Do 12. juna trebalo bi da budemo kompletni. Sličan problem imaju i ostale ekipe. Radimo najbolje što možemo i imamo jasan cilj, a to je osvajanje prvog mesta i olimpijske vize za Tokio – rekao je Dejan Savić.

Trenutno Dejan Savić radi sa deset igrača. To su Dimitrije Rističević, Milan Aleksić, Andrija Prlainović, Viktor Rašović, Strahinja Rašović, Đorđe Lazić, Nemanja Vico, Ognjen Stojanović, Sava Ranđelović i Lazar Dobožanov. U ponedeljak se timu priključuju Miloš Ćuk, Nikola Dedović i Branislav Mitrović, a posle finalnog turnira Lige šampiona i ostali vaterpolisti. Turnir u Beogradu, na otvorenom bazenu Tašmajdan, biće igran od 18. do 23. juna. Srbija je u grupi sa Hrvatskom, Kazahstanom i Australijom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.