PRAVA POSLASTICA ZA LJUBITELJE VATERPOLA: Počela prodaja karata za završni turnir Svetske lige!
Dejan Savić na klupi reprezentacije, Foto: Vaterpolo savez Srbije

NAVALi, NARODE

PRAVA POSLASTICA ZA LJUBITELJE VATERPOLA: Počela prodaja karata za završni turnir Svetske lige!

- Na prodajnim mestima Ticket vision prvo će se izdavati vaučeri, koji će se potom menjati za personalizovane plastične kartice - istakao je

Objavljeno:

Kompleti ulaznica za završni turnir vaterpolo Svetske lige, koji će se održati u junu u Beogradu, prodavaće se od četvrtka 9. maja.

Kompleti ulaznica će moći da se kupe na svim prodajnim mestima Ticket vision (bivši Eventim) kao i putem sajta www.tickets.rs. Cene kompleta ulaznica za sve 24 utakmice su 6.000, 8.500 i 11.000 dinara, a prodaja kompleta trajaće do 31. maja.

- Na prodajnim mestima Ticket vision prvo će se izdavati vaučeri, koji će se potom menjati za personalizovane plastične kartice. Zamena će se vršiti od 10. juna na letnjoj blagajni Tašmajdana od 10 do 20 sati, a ideja je bila da svi oni koji kupe ulaznice i podrže reprezentaciju imaju vredan suvenir sa finalnog turnira Svetske lige u vidu plastificirane kartice - rekao je generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije Nemanja Marijan.

Završni turnir Svetske lige održaće se od 18. do 23. juna na bazenu Tašmajdan. Osim domaće selekcije Srbije, na turniru će u Grupi B igrati Hrvatska, Kazahstan i Australija, a u Grupi A Španija, Madjarska, Japan i Kanada. Pobednik turnira izboriće plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine. Nagradni fond je 350.000 dolara, saopštio je Vaterpolo savez.

Marijan je najavio da će prodaja pojedinačnih ulaznica početi 1. juna, a kapacitet tribina na otvorenom bazenu Tašmajdan biće 4.000 mesta.

Mečevi će se igrati u dve sesije po dve utakmice, u popodnevnom programu od 15 sati i od 16.45, osim prvog dana kada će zbog ceremenonije svečanog otvaranja ti mečevi početi sat ranije, dok će se u večernjem terminu igrati od 19.15 i 21 sat. Do utakmica za plasman, vaterpolisti Srbije igraće od 21 sat.

- Pozivam sve ljubitelje sporta i one koji vole naše vaterpoliste da im pruže podršku. Vaterpolo reprezentacija Srbije je u prošlosti nebrojano puta obradovala naciju i sada je pravi trenutak da se navijači oduže za sve uspehe. Zato je i slogan naše kampanje 'Na tribine za delfine'. Imamo idelanu priliku da osvajanjem prvog mesta budemo prvi kolektivni sport iz Srbije koji će izboriti plasman na Olimpijske igre. Neće biti nimalo lako i zato se uzdamo u pomoć navijača i veliku energiju sa tribina koja će nam biti preko potrebna - rekao je Marijan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.