Grobari za nas odlučili da pomognu vaterpolo klub!

pomoć navijača

Grobari za nas odlučili da pomognu vaterpolo klub!

Nakon pomoći košarkaškom klubu, vreme je i da vaterpolo sekcija kluba
Objavljeno: 18:34h

Navijači Partizana nastavljaju akcije pomoći klubovima u okviru Sportskog društva. Naime, Fondacija ''Grobari za nas'' organizovaće revijalnu vaterpolo utakmicu, koja će biti odigrana 27. marta na Banjici. Tačno vreme početka meča još uvek nije utvrđeno, ali se očekuje da to bude 19 časova. Ovaj revijalni susret okupiće mnoge bivše asove Partizana, po uzoru na akciju od pre nekoliko meseci, kada su sakupljena sredstva pomoći košarkaškom klubu. U narednih nekoliko dana biće poznato koji će vaterpolisti zaigrati na ovoj lepoj manifestaciji.

Prenosimo saopštenje Fondacije ''Grobari za nas'': - Prošle godine takođe u martu smo organizovali uspešno sličnu revijalnu utakmicu za pomoć KK Partizanu kojoj su se odazvali mnogi od bivših igrača K.K-a, a navijači su mogli da još jednom uživo vide Đorđevića, Danilovića, Šilobada, Stevanovića… Ta utakmica je prošla fantastično a mi smo tada našom akcijom napravili rekord prodatih karata za halu ''Pionir'' od preko 12.000 a taj podatak nigde nije objavljen. Mi u našim akcijama prodajemo tkz. bele ulaznice sa kojima je moguć ulaz i one se štampaju u broju kapaciteta hale i tkz. crne sa kojima nije moguć ulaz a koje su donatorskog karaktera.
Ovog puta puštamo 2.500. belih karata jer je kapacitet tribine S. C. Banjice toliki i crnih donatorskih koje nemaju limit. Bele karte koštaju 600 dinara, crne 500 dinara i 180 VIP karata po ceni od 1000.dinara. Gospodin Aleksandar Šoštar radi na tome da veliki broj bivših asova i reprezentativaca dovede da još jednom ''uskoče'' u bazen i da obraduju partizanovce. (Espreso.co.rs/Sportska centrala)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.