NEPOPRAVLJIV JE! Mekgregor došao na pres konferenciju sa flašom viskija, pa napao rivala!
Foto: AP/Reuters

LUD LIK...

NEPOPRAVLJIV JE! Mekgregor došao na pres konferenciju sa flašom viskija, pa napao rivala!

Ponašanje kakvo dolikuje getu, a ne zvaničnom sportskom događaju!

Objavljeno:

Konor MekGregor se nakon gotovo dve godine odsustva 6. oktobra vraća u oktagon. U glavnoj borbi UFC-a 229 u Las Vegasu boriće se za naslov svetskog prvaka u lakoj kategoriji protiv Habiba Nurmagomedova.

Kontroverzni Irac, koji se u međuvremenu borio i u boksu protiv Flojda Mejvedera, na pres konferenciju uoči borbe došao je sa flašom viskija i gotovo pola sata vređao i napadao svog protivnika. Podsetimo, Habib je bio u autobusu koji je MekGregor sa svojim ljudima napao u Njujorku ovog aprila.

Razlog napada bio je upravo napad na Mekgregorovog prijatelja Artjoma Lobova koji su počinili Nurmagomedov i njegov tim, zbog čega je Konor doleteo u Njujork i napao autobus.

Habib Nurmagomedov
Habib Nurmagomedov foto: AP

- Pacove jedan, da si izašao iz tog autobusa sad bi bio mrtav, a ja bih bio u zatvoru. Pokazao sam ti ruke ispred busa, znao si da nisam naoružan. Ali ti si se kukavički sakrivao iza žena. Znam takve kao ti koji su veliki frajeri u grupama - urlao je MekGegor ispijajući viski koji je u jednom trenutku sipao i svom protivniku.

Konor MekGregor
Konor MekGregor foto: Reuter/Steve Marcus

Nurmagomedov se uglavnom smejao, ali nije odgovorio na njegove napade osim što je jednom rekao da je nula od borca.

- Ja sam osiguran za celi život, ali se borim iz gušta. Jedva čekam da ti razbijem glavu. Samo se nadam da ćeš se pojaviti i da nećeš ponovo pobeći - dodao je MekGregor.

The first face off *? On* #UFC229

Објава коју дели ufc (@ufc) дана

Predsednik UFC-a Dena Vajt sve je samo promatrao, a intervenisao je jedino kad su MekGregor i Habib krenuli jedan prema drugom za fotografiranje. Razdvajao ih je rukama dok je MekGregor šaptao:

Habib, Dana i MekGregor
Habib, Dana i MekGregor foto: AP

- Diši, čoveče, diši. Us*ao si se, usnice su ti potpuno plave.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.