TIŠINA! GOVORI KAPITEN NAJMOĆNIJE EKIPE KOJA POSTOJI: Ovo se ne vežba, za ovo se rađa! Sumnjali su u nas!
Foto: AP

Da se zna

TIŠINA! GOVORI KAPITEN NAJMOĆNIJE EKIPE KOJA POSTOJI: Ovo se ne vežba, za ovo se rađa! Sumnjali su u nas!

Filip Filipović nije propustio da istakne da je bilo ljudi koji su sumnjali u njih, ali da su oni dokazali od čega su napravljeni

Objavljeno:

Srpski vaterpolisti i četvrti put uzastopno su postali prvaci Evrope.

Pobedom nad Španijom u finalu Evropskog prvenstva stigli smo do nove zlatne medalje za naš vaterpolo kojom je potvrđena dominacija sile kakvu svet ne pamti u nekom sportu.

Jesmo trijumfovali posle boljeg izvođenja peteraca, ali sumnja u to nije postojala, što je rekao i kapiten Filip Filipović.

Filip Filipović sa šampionskim peharom
Filip Filipović sa šampionskim peharom foto: AP

- Penali se ne vežbaju, za to se rađa! Ovi momci su rođeni za to. Nemam reči! Čestitke saigračima, hvala, stručnom štabu, hvala ljudima, iz države koji su nam pomogli. Mislim da smo se pre svega narodu odužili na najbolji mogući način, pa onda državi. Mislim da će sada vaterpolo krenuti na gore. Mnogi su sumnjali u nas, ali ovo je potvrda našeg kvaliteta - poručio je Filipović.

Filipović je dobio ponovo i priznanje za najboljeg igrača čitavog šampionata.

- Najlepši i najlakši zadatak je voditi ove momke. Najveća privlegija je biti kapiten, a obaveza je nikakva, jer su ovo sjajni momci. Slavite ove zlatne igrače, oni su najzaslužniji za ovaj uspeh - rekao je Filipović posle meča i potom uzviknuo "Živela Srbija".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.