Dobra atmosfera pred Rusiju! Savić poklonio Ranđeloviću 36 krofni za 25. rođendan!
Foto: AP

Veselo

Dobra atmosfera pred Rusiju! Savić poklonio Ranđeloviću 36 krofni za 25. rođendan!

Selektor Srbije Dejan Savić rekao je da je odbrana adut ruskog tima

Objavljeno: 18:01h

Srpski vaterpolista Duško Pijetlović rekao je danas da njegova ekipa mora da uspostavi svoj sistem igre u predstojećoj utakmici sa Rusijom, u drugom kolu Evropskog prvenstva u Barseloni.

- Najvažnije je ko će odrediti ritam utakmice. Ne smemo da uđemo u jurnjavu, mora naš sistem da vlada u bazenu.Oni su dobra ekipa, sedmorica igrača su moji klupski drugovi koji su veliko iskustvo stekli igranjem Lige šampiona.Da nije bilo problema sa selektorom Šagajevim oni bi brže napredovali - rekao je Pjetlović, preneo je Vaterpolo savez.

Vaterpolisti Srbije igraju u sredu od 18.3 protiv Rusije, utakmicu drugog kola Grupe D na Evropskom prvenstvu u Barseloni.

- Oni mogu svakoga da pobede ali i od svakoga da izgube. Ako krene po našim notama neće biti problema - dodao je Pjetlović.

Srbija nikada nije izgubila od Rusije otkako se osamostalila. U 18 utakmica ostvarila je 18 pobeda, od kojih četiri na evropskim prvenstvima.

Selektor Srbije Dejan Savić rekao je da je odbrana adut ruskog tima.

- Igraju tvrdo, koriste prešing i moraćemo da se prilagodimo tome. Verujem da ćemo biti svežiji nego u duelu sa Rumunijom i to je sve u sklopu programa koji smo razradili. Imaju nekoliko vrlo dobrih igrača i kao ekipa mogu da budu nezgodni naveo je on.

Pjetlović radi ono što zna najbolje
Pjetlović radi ono što zna najboljefoto: AP

Srpski vaterpolisti su danas imali slobodno pre podne, a reprezentativac Sava Ranđelović je za 25. rođendan dobio tri kutije po 12 krofni od selekora Savića.

- Lepo, nema šta. Uvek imamo dobru atmosferu, a krofne će brzo da nestanu. Protiv Rumunije smo krenuli kako treba, a siguran sam da ćemo biti još bolji. Rusi? Od nas sve zavisi - naveo je Ranđelović.

Srbija i Rusija ostvarile su pobede u prvom kolu šampionata, protiv Rumunije odnosno Slovačke.

BONUS VIDEO: ZLATNA DECA DOŠLA KUĆI: Evo šta su mlade košarkašice Srbije rekle posle osvajanja evropskog srebra (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.