SAVIĆ ZADOVOLJAN IGROM PROTIV RUMUNA: Sve je bilo dobro!
Foto: Dado Đilas

SAMO JAKO, DELFINI

SAVIĆ ZADOVOLJAN IGROM PROTIV RUMUNA: Sve je bilo dobro!

- Početak siguran, moglo je i više golova u njihovoj mreži. Nedostajalo nam je malo prisebnosti, ali to će doći vremenom. Uželeo sam se igre videlo se. Ostalo je bilo dosta dobro. Sigurna odbrana i to je ono što nam je trebalo - rekao je Andrija Prlainović, strelac tri gola

Objavljeno:

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je posle pobede nad Rumunijom (11:5) da je pre svega zadovoljan igrom ekipe u odbrani.

- Delovala je vrlo dobro. U napadu se videlo da smo još teški što je posledica teškog rada i od narednog dana počinje osvežavanje ekipe - rekao je Savić.

Andrija Prlainović
Andrija Prlainović foto: Fonetap

Srbija je pobedom počela odbranu titule prvaka Evrope, pošto je u prvom kolu Grupe D slavila protiv Rumunije sa 11:5.

- Početak siguran, moglo je i više golova u njihovoj mreži. Nedostajalo nam je malo prisebnosti, ali to će doći vremenom. Uželeo sam se igre videlo se. Ostalo je bilo dosta dobro. Sigurna odbrana i to je ono što nam je trebalo - rekao je Andrija Prlainović, strelac tri gola.

Dušan Mandić
Dušan Mandić foto: Dado Đilas

Njegov saigrač Dušan Mandić ocenio je da ekipa još ima mesta za napredak.

- Možemo da budemo zadovoljni iako se videlo da smo još pomalo teški. Trenirali smo na zatvorenom bazenu tako da je ovakva igra mogla da se očekuje. Odbrana je bila kako treba i to je najvažnije - rekao je Mandić.

Vaterpolista Milan Aleksić zadovoljan je pristupom utakmici.

- Zadovoljan sam ulaskom u utakmicu i odbranom koja je bila čvrsta. Malo smo bili stegnuti u napadu sa nekim ishitrenim šutevima spolja ali sam siguran da će biti sve bolje - rekao je Aleksić.

BONUS VIDEO: Radost Francuza, tuga Hrvata na Exitu posle drugog gola Galskih petlova

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.