Savić zadovoljan razvojem situacije: Sve ide kako treba!
Foto: Beta/Branislav Božić

Neka zaplivaju delfini

Savić zadovoljan razvojem situacije: Sve ide kako treba!

Rumunija, prvi rival na prvenstvu u ponedeljak u 20.30 još nije predmet analize

Objavljeno: 17:43h

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan savić rekao je danas da ekipa jedva čeka početak Evropskog prvenstva, kao i da pripreme u Barseloni uoči takmičenja idu po planu.

"Za sada sve ide kako treba. Neke sitne stvari koje se događaju ne smetaju", kratko je rekao selektor Srbije koji po starom običaju neće puno biti na usluzi novinarima tokom prvenstva.

Srpski vaterpolisti su za danas spremili dva treninga u Barseloni. U jutarnjim satima Vladimir Pavlović je oko 20 minuta radio na fizičkoj pripremi, a potom je selektor Savić radio na tehnici i taktici za predstojeće utakmice.

Rumunija, prvi rival na prvenstvu u ponedeljak u 20.30 još nije predmet analize, ali kako prenosi Vaterpolo savez Srbije, nema sumnje da će u nedelju selektor sa svojim timom podrobno proučiti prvog rivala.

Ne zbog činjenica da puleni nekadašnjeg člana stručnog štaba Srbije Dejana Stanojevića mogu da iznenade, već zbog želje da se na kvaliteta način uđe u 33. evropski šampionat.

VŠ navodi da bazen na Monžuiku prelepo izgleda.

Španci su se, prvi je utisak, potrudili da organizuju na uspešan način prvenstvo. Neke zamerke će rešavati u hodu.

"Samo da počne. Radili smo dobro, spremni smo za prvenstvo i nadamo se da ćemo daleko da doguramo", rekao je reprezentativac Viktor Rašović.

NOLE UBIJA VREME: Pogledajte kako Đoković igra klikere dok čeka meč sa Nadalom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.