DRAMA U ENGLESKOJ! Užas na Svetskom prvenstvu u atletici! Ivana Španović je u PAKLU! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

ENGLEZI, NEK VAS JE SRAMOTA!

DRAMA U ENGLESKOJ! Užas na Svetskom prvenstvu u atletici! Ivana Španović je u PAKLU! (FOTO)

Ovo nema ni u zemljama trećeg sveta!

Objavljeno:

Zbog loše organizacije i katastrofalnih vremenskih uslova atletičari se susreću sa brojnim problemima na Svetskom prvenstvu u Birmingemu.

Na očajne uslove u Engleskoj požalio se prvi čovek Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović, koji je u subotu stigao u Birmingem.

- Dobro došli na Svetsko Atletsko prvenstvo u Birmingem. LH iz Minhena je jedina sinoć (petak) uspela da sleti. Grad je paralizovan. Atletičare niko ne dočekuje na aerodromu, nema taksija, autobusa, moraju sami da se snalaze kako da stignu do hotela - napisao je Jevrosimović.

Naša najbolja atletičarka Ivana Španović preživela je pravu dramu prilikom dolaska u Englesku.

- Ivana Španović i trener Goran Obradović su sinoć zbog lošeg vremena morali da slete u Mančester i u svom aranžmanu su noćas vozom stigli u Birmingem. Atletičari se greju fenovima za kosu pošto u hotelu gde su smešteni ne radi grejanje - dodao je kasnije prvi čovek srpske atletike.

Ivana će u takmičenju u skoku u dalj nastupati u nedelju od 16:30 po našem vremenu.

Inače, kada se organizacija ovog takmičenja uporedi sa organizacijom Evropskog prvenstva u Beogradu prošle godine, jasno je kome u budućnosti češće treba da se poverava organizovanje velikih takmičenja.

BONUS VIDEO: Matijas Lesor posle trijumfa Crvena zvezda - Unikaha

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.