Vujović poludeo posle skandala u Hrvatskoj: Rukomet je smešan, vode ga šarlatani koji prave cirkus!
Veselin Vujović posle meča Slovenija Nemačka, Foto: Reuters

bez dlake na jeziku

Vujović poludeo posle skandala u Hrvatskoj: Rukomet je smešan, vode ga šarlatani koji prave cirkus!

- Ako čelnici Evropske kuće rukometa prave cirkus, onda to mogu i ja da radim!

Objavljeno:

Rukometaši Slovenije ostali su bez pobede protiv Nemačke (25:25) na Evropskom prvenstvu, i to zahvaljujući kontroverznim odlukama sudija, posebno u finišu utakmice.

Selektor "zmajčeka" Veselin Vujović nije mogao da sakrije bes, bio je ogorčen i tokom meča, ali i po njegovom završetku.

Slovenci su imali prednost tokom većeg dela utakmice, na poluvremenu čak i plus pet, golom u poslednjoj sekundi su došli do, činilo se svima u zagrebačkoj dvorani, pobedonosnog gola, ali tako nisu mislili litvanski arbitri.

Zbog navodnog ometanja da se izvede udarac sa centra odlučili su da isključe Blaža Blagotinšeka i da dodele sedmerac Nemcima. To je toliko razbesnelo Veselina Vujovića, koji je stao na gol kako bi branio udarac sa sedam metara.

- Ako čelnici Evropske kuće rukometa prave cirkus, onda to mogu i ja da radim. Ovaj sport je postao smešan, i to sve jer ga vode šarlatani. Ja očigledno ne znam pravila i mogu samo da čestitam Nemcima. Veoma sam zadovoljan izdanjem mojih momaka - rekao je Vujović po završetku utakmice.

Poklon sudija je iskoristio Rajhman, koji je doneo Nemcima bod, a Slovence gotovo ostavio bez šansi da se kroz drugu fazu domognu polufinala.

- Sudije i delegati su doveli utakmicu u egal, i to meč u kom smo mi vodili gotovo tokom celih 60 minuta - zaključio je Vujović.

Slovenci posle dva kola imaju jedan bod i protiv Crne Gore u poslednjem kolu boriće se za prolaz u narednu fazu takmičenja.

BONUS VIDEO: Ognjen Ožegović na slavi kod Vladimira Stojkovića

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.