Ono što ima srpska vaterpolo reprezentacija, nema nijedan drugi vrhunski tim na svetu!
Foto: Fonet

MAJSTORI JEDNOM, MAJSTORI VAZDA

Ono što ima srpska vaterpolo reprezentacija, nema nijedan drugi vrhunski tim na svetu!

Tu glad za trofejima posle osvojenog svega što se osvojiti može nemaju ni Barselona, Španija u fudbalu i košarci, Brazil u odbojci... Skoro niko na svetu je nema

Objavljeno: 21:41h

Delfini su 2001. i 2014. pokorili Evropu u Budimpešti, 2006. osvojili su Svetski kup. Da li će se u mađarskoj prestonici slaviti novo svetsko zlato, saznaćemo najkasnije, za kada je zakazano finale 29. jula.

Vladari planete u subotu putuju na 17. Svetsko prvenstvo, a prvi meč na bazenu "Alfred Hajoš" odigraće 17. jula protiv Južne Afrike. Rivali u grupi C su i Španci i Grci.

GLUPOST KAKVA SE NE PRAVI NI U BETON LIGI: Zvezda bez pobede u Kazahstanu zbog penala u 93. minutu! (VIDEO)

- Trema raste iz dana u dan. Nestrpljiv sam, jedva čekam da počne šampionat. Kada bih mogao, sada bih uskočio u čuveni bazen - ističe Viktor Rašović, koji debituje na svetskim prvenstvima, a sve u razgovoru za Novosti.

Posao u grupi neće biti nimalo lak, jer su Španci i Grci veoma neugodni rivali.

foto: Fonet

- Dobro je što turnir otvaramo protiv Južne Afrike. Biće to prilika da osetimo atmosferu, bazen. Španci i Grci su ozbiljne ekipe, pogotovo "furija" je dolaskom novog selektora dobila na kvalitetu. Cilj nam je da osvojimo prvo mesto u grupi i direktno se plasiramo u četvrtfinale - naglašava mlađi Rašović.

Slučaj Vazura u Formuli 1! (FOTO) (VIDEO)

Viktor podseća da su se Ubović i on brzo uklopili u tim, jer su godinama deo reprezentacije, osvajali su svetske lige.

- Nadam se da ćemo uspešno da zamenimo Gocića i Nikića. Siguran sam i da zlatni momci još osećaju žeđ za pobedama, trofejima. Ubeđen sam da ćemo još jednom obradovati naciju - optimista je Rašović.

FOTKA KOJA ĆE SPRŽITI INTERNET! Trener Partizana ispratio Zvezdu na boj u Kazahstan! (FOTO)

Projekcija žreba govori da do finala ne bi trebalo da se sastanu sa domaćinom Mađarskom, koja je mnogo uložila u organizaciju SP.

- Ako sve bude po planu, sa Mađarima se nećemo sastati pre finala. Domaćin nam je i najveći konkurent za medalju, zlato. Tu su i veoma dobri Hrvati, neugodni Italijani, Grci, Španci... Tu je čak i Crna Gora, koja je podmladila ekipu, koja ima ogromnu želju za dokazivanjem. Jedno je jasno: ukoliko budemo igrali našu igru kao sve ove godine, problema neće biti - podvlači Rašović.

BONUS VIDEO: Leonardo potpuno emotivno otvorio dušu posle Budućnosti

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.