Šta mislite, da li su Delfini ponovo demolirali neku reprezentaciju? (FOTO)
Foto: Dado Đilas

????

Šta mislite, da li su Delfini ponovo demolirali neku reprezentaciju? (FOTO)

Konačan rezultat je pokazao realan odnos onoga što su Srbija i Australija pokazali u Nišu

Objavljeno:

U trećem delu na golu Srbije je bio Rističević. Stoanović je doneo plus tri a zatim Drašović odličnim udarcem i plus četiri. Srbija je je potpuno dominirala.Svoj drugi gol na utakmici Nemanja Ubović je postigao u poslednjem sekundu napada iz nimalo lake situacije.

Srbija je tada vodila 8:3, bila u velikoj seriji 6:0. Odmora nije bilo. U poslednjih 50 sekundi još dva pogotka u mreži Fatovićevih izabranika. Odlično dodavanje je iskoristio Subotić da bi u završnici iz daljine strelac bio Stefan Mitrović.

foto: Dado Đilas

Dugu srpsku seriju prekinuo je Janger u trećem minutu poslednje četvrtine. Australija je bila bez gola 19 minuta. U narednom napadu iz „faula“ Subotić je postigao svoj treći gol a zatim iz daljine i četvrti pogodak za 12:4 na polovini završnog dela. Odličnu igru Subotić je nastavio iznudivši peterac kojeg je Stojanović pretvorio u gol. Do kraja se igralo opušteno, konačan rezultat je pokazao realan odnos onoga što su Srbija i Australija pokazali u Nišu.

Bazen Čair. Gledalaca 700. Sudije: Golijanin (Srbija) I Hodžer (Australija). Igrač više: Srbija 5 (2), Australija 7 (2). Peterci: Srbija 2 (2).

SRBIJA: G.Pijetlović, Lazić, V. Rašović 1, Ranđelović, Ćuk, Vico, Ubović 2, Subotić 4, Jakšić, Filipović 2, Vasić, S. Mitrović 1, Rističević, Drašović 1, Stojanović 3. Selektor. Savić.

AUSTRALIJA: Slejd, Holis, Put, Kajesm Pauer 1, Fanon 1, Gilhrist, Ford 1, Janger 2, Nikolas, Ford, Edvard, Hrisantmos, Kremers, Kerns. Selektor: Fatović

(Espreso.co.rs/waterpoloserbia.org)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.