GOTOVO: Srbija ima novog selektora!
Navijači Srbije, Foto: EPA/ROLEX DELA PENA

reprezentacija

GOTOVO: Srbija ima novog selektora!

Ovu funkciju obavljaće u naredne četiri godine

Objavljeno:

Srpski stručnjak Siniša Vladimirović izabran je na sednici Upravnog odbora Kik-boks saveza Srbije za novog selektora svih reprezentativnih selekcija.

Vladimirović će novu funkciju obavljati u naredne četiri godine.

U bogatoj borilačkoj karijeri koja je trajala 19 godina, Vladimirović je bio višestruki prvak nekadašnje Jugoslavije i Srbije.

Dva puta je bio šampion Balkana, sa Evropskog prvenstva i Svetskog kupa ima osvojena bronzana odličja, a reprezentativac naše zemlje bio je u periodu od 2001. do 2015.

Kik-boks reprezentacija Srbije
foto: FOTO: Kik-boks Savez Srbije

Kao trener, u stručnom štabu nacionalnog tima radio je od 2019. do 2021. kao i 2023. godine.

- Kao i do sada, prioritet u radu biće kontinuitet dobrih rezultata Srbije na velikim takmičenjima. Posebnu pažnju obratićemo na mlađe selekcije, pre svega jer u seniorskoj reprezentaciji imamo smenu generacija. Želja je da što češće, na svakih mesec ili mesec i po dana organizujemo mini kampove, reprezentativna okupljanja sa dva dana intezivnih treninga. Na taj način bismo sa ostalim trenerima iz stručnog štaba imali uvid u trenutnu formu svih naših takmičara - konstatovao je Vladimirović.

Novi selektor kik-boksera Srbije predložio je članove stručnog štaba. Za ringovne discipline za glavnog trenera predložen je Dejan Pavić, dok bi ostali članovi stručnog štaba trebalo da budu Aleksandar Topić, Milan Cvetković, Miloš Milutinov, Ivan Ranković, Vladimir Bogović.

Kada je reč o tatamiju za glavnog trenera predložen je Srđan Nadrljanski, a pomagali bi mu Dejan Gavrilović i Srđan Matić.

Bonus video:

03:42

POLUDEO BIH KAD GA NE BIH UDARAO! Čeda Jovanovć OTVORENO o navici bez koje ne može! Progovorio o boks meču sa Vacićem

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.