ČETVRTI U NIZU! Novi poraz Vojvodine!
RK Vojvodina, Foto: Facebook/rukometniklubvojvodina

ehf liga evrope

ČETVRTI U NIZU! Novi poraz Vojvodine!

Novosađani pali u Nemačkoj

Objavljeno:

Rukometaši Vojvodine upisali su i četvrti uzastopni poraz u Ligi Evrope. Oni su u petom kolu Grupe 3 večeras poraženi u Nemačkoj od domaćeg Flensburga sa 42:30 (20:16).

Tokom prvog poluvremena Vojvodina se solidno rezultatski držala, pre svega zahvaljujući čak 11 odbrana golmana Frana Lučina u prvom poluvremenu. Za to vreme, ekipa Flensburga je imala samo jednu izgubljenu loptu, a i pored tako velikog broja Lučinovih odbrana, uspela je da u prvom poluvremenu postigna čak 20 golova.

Prišla je Vojvodina na samo tri gola zaostatka (21:18) u trećem minutu drugog poluvremena, a minut kasnije fenomenalni Fran Lučič brani dva zicera protivničkih igrača u istom napadu!

RK Vojvodina
RK Vojvodinafoto: Starsport

Ali samo pet-šest minuta kasnije Flensburg je već vodio sa sedam golova razlike, bilo je 27:20, dok je do kraja i ta razlika skoro udvostručena.

Norvežanin Pedersen je sa 10 golova bio najefikasniji u ekipi Flensburga, a kod Novosađana istakao se Slovenac Ocvirk sa 12 pogodaka.

Uoči posldnjeg kola, Flensburg je prvi na tabeli sa 8 bodova, sledi Silkeborg sa 6, treći je Kadeten sa 4, a Vojvodina je poslednja sa dva boda.

Ipak, tim trenera Borisa Rojevića još ima šanse za plasman u osminu finala, odnosno za osvajanje trećeg mesta u grupi. Za to će ekipi Vojvodine biti neophodna pobeda nad Kadetenom u Novom Sadu od najmanje četiri gola razlike.

Bonus video:

01:34

Ceca Kitić otvoreno o svojim počecima!

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.