DRAMA U MEČU ZVEZDE I PARTIZANA: Novi derbi rešen u poslednjih 20 sekundi!
Delije, Foto: Starsport©, Espreso.co.rs

sjajan duel

DRAMA U MEČU ZVEZDE I PARTIZANA: Novi derbi rešen u poslednjih 20 sekundi!

Navijači su mogli da uživaju u dobroj predstavi dva tima

Objavljeno: 20:12h

Sjajan i neizvestan večiti derbi odigran je u Šumicama, dan posle večitog derbija u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Rukometaši Crvene zvezde i Partizana remizirali su rezultatom 31:31 u okviru 16. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli će biti zadovoljniji ovim bodom, pošto su do njega stigli u samoj završnici meča, ali i pored toga su maltene ostali bez šansi za plasmanom u plej-of i Evropu.

Partizan je trenutno četvrti sa 22 boda, dok je Zvezda na poziciji sedam sa 15 poena.

U Šumicama smo gledali fantastičan meč. Zvezda je bolje otvorila meč i tokom prvog dela igre u nekoliko navrata imala je i četiri gola prednosti.

Ipak, Parni valjak je imao sjajan odgovor na to, te je do poluvremena uspeo da preokrene, pa je posle 30 minuta igre vodio rezultatom 16:15.

U drugom poluvremenu se vodila velika borba. Oba tima imala su u nekom trenutku po dva gola prednosti, a Partizan je na dva minuta pre kraja vodio rezultatom 31:29.

Činilo se da će crno-beli stići do vredne pobede, ali je Dušan Andrejević smanjio na 31:30, a potom Miloš Bujišić iz sedmerca poravnao na 31:31 20 sekundi pre kraja susreta.

Imao je Partizan napad za pobedu, Veljko Popović je dobro šutirao iz deveterca, ali je golman Zvevde Miloš Kovačević još bolje intervenisao i tako sačuvao svom timu bod.

Mihajlo Sljukića je bio najbolji u Zvezdi sa šest golova, Miloš Bujišić dodao je pet, a Dušan Andrejević i Dušan Šmigić postigli su po četiri pogotka, dok je golman Miloš Kovačević imao 12 odbrana.

U Partizanu je daleko najbolji bio Uroš Kojadinović sa deset golova, Veljko Popović postigao je gol manje, dok je Mladen Šotić četiri puta zatresao mrežu Zvezde. Golman crno-belih Luka Arsenić sakupio je šest odbrana, od čega su dve došle posle sedmerca domaćina.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

01:34

Ceca Kitić otvoreno o svojim počecima!

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.