KREĆE OPERACIJA SVETSKO PRVENSTVO! Selektor Srbije OTKRIO primarni cilj
Uroš Bregar, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

optimističan

KREĆE OPERACIJA SVETSKO PRVENSTVO! Selektor Srbije OTKRIO primarni cilj

Rukometašice u petak kreću takmičenje

Objavljeno: 22:31h

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar izjavio je da je bitno da igra njegove selekcije ne oscilira previše tokom predstojećeg Svetskog prvenstva, i dodao da je plasman u glavnu rundu SP "primarni cilj".

- Bitno je da nam igra na prvenstvu ne oscilira previše, da padovi budu što manji. Odlazak u Silkeborg u glavnu rundu je primarni cilj. Danska, prvi protivnik u grupi igra na domaćem terenu i sigurno su jedan od glavnih favorita. Rumunija na istom prvenstvu nije pokazala koliko je jaka. Našu priliku tražićemo protiv Čilea - rekao je Bregar, a preneo RSS.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije
Ženska rukometna reprezentacija Srbijefoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Ženska seniorska rukometna reprezentacija se nalazi u Herningu, gde će sutra započeti svoje učešće na 26. Svetskom prvenstu koje se održava u Norveškoj, Švedskoj i Danskoj.

- Napredovali smo tokom priprema. Mlade igračice su brzo usvojile sistem. Utakmice na pripremnom turniru u Santanderu su nam dale dobar uvid, i sa igrom protiv Argentine i Španije mogu da budem zadovoljan - dodao je Bregar.

Meč Srbije i Danske na programu je od 20.30. U drugom kolu Srbija se 3. decembra sastaje sa Rumunijom, dok će 5. decembra u trećem kolu igrati protiv Čilea.

Bonus video:

01:34

Ceca Kitić otvoreno o svojim počecima!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.