MILICA MANDIĆ SE VRATILA ZLATOM NA VELIKU SCENU! Porodila se pre dva meseca, a sada svi BRUJE o novom podvigu
Milica Đuričić Mandić, Foto: Profimedia

svaka čast

MILICA MANDIĆ SE VRATILA ZLATOM NA VELIKU SCENU! Porodila se pre dva meseca, a sada svi BRUJE o novom podvigu

Pokazala šampionski mentalitet

Objavljeno: 22:56h

Srpska tekvondistkinja i dvostruka olimpijska šampionka Milica Đuričić, devojački Mandić, nova je šampionka Balkana u kategoriji do 73 kilograma.

Ona je trijumfovala u Sarajevu samo dva meseca posle porođaja i pokazala da je i dalje kadra da osvaja medalje i beleži vrhunske rezultate.

Đuričić je i u polufinalu i u finalu savladala takmičarke iz Bosne i Hercegovine, prvo Doru Marušić, pa Aminu Hrvat i tako se popela na pobedničko postolje uz ovacije publike u Sarajevu.

Milica Mandić
Milica Mandićfoto: Zorana Jevtić

Nakon osvajanja medalje izjavila je koliko joj ovaj povratak u takmičarski tekvondo znači.

- Srećna sam i zadovoljna sto sam se vratila na tatami. I posle porođaja i pauze uspela da se vratim malo u formu i borim se na Balkanskom prvenstvu. Iako je bilo teško pripremati se i boriti se posle toliko vremena, tekvondo ce uvek biti moja prva ljubav i drago mi je da se današnjii dan ovako zavrsio. Uživala sam u pripremnon delu, sa mlađim generacijama. Ulili su mi veru da će biti još bolji nego što smo mi bili. Hvala najboljem treneru Galetu i celom timu na neizmernoj podršci koju imam godinama - rekla je Milica posle osvajanja medalje.

Bonus video:

00:35

Đoković slavi poen sa srpskim navijačima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.