OTKRIVENI DETALJI JEZIVOG UBISTVA: Trenerku vaterpola (21) bivši momak usmrtio ČEKIĆEM!
Lili Džejms je brutalno ubijena, Foto: Facebook/Lilie James

HOROR

OTKRIVENI DETALJI JEZIVOG UBISTVA: Trenerku vaterpola (21) bivši momak usmrtio ČEKIĆEM!

Lilino telo je pronađeno u toaletu koledža "Katedrala Svetog Andreja" u kom je radila

Objavljeno:

Nakon što je prošlog četvrtka objavljeno da je u Sidneju brutalno ubijena 21-godišnja trenerka vaterpola Lili Džejms, sada mediji javljaju detalje ovog zločina.

Lilino telo je pronađeno u toaletu koledža "Katedrala Svetog Andreja" u kom je radila i to nakon što je njen otac alarmirao policiju nakon što se nije vratila kući. Devojka je pronađena mrtva sa vidnim znacima povreda.

Detektivi su ustanovili da je smrt nastupila nakon što je devojka udarena čekićem, a glavni osumnjičeni za ubistvo je bio njen kolega 24-godišnji Paul Tajsen.

Pretpostavlja se da se sastao sa Lili na školskom terenu u sredu uveče, a snimljen je kako ulazi u toalet. Policija je pronašla oružje kojim je usmrćena nesrećna devojka.

Tajsen je bivši učenik škole i takođe trener, vodio je sportsku sekciju hokeja.

Daily Mail Australija otkriva da je gospođica Džejms bila u "tajnoj vezi" sa Tajsenom tokom nekoliko nedelja pre njene smrti. Prijatelj Lili Džejms je rekao da se veza nedavno okončala.

Lili je ranije bila plivačica i to šampionka pošto je osvojila takmičenje do 17 godina 2019.

Stranice njenih roditelja na društvenim mrežama bile su pokrivene fotografijama njenih dostignuća, koja su se kretala od plesnih trofeja u osnovnoj školi do dana kada je dobila licencu za treniranje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.