PREMINUO MIROLJUB MIŠA STANIĆ: Velika tuga za srpski sport (FOTO)
Foto: Profimedia

IZNENADNA SMRT

PREMINUO MIROLJUB MIŠA STANIĆ: Velika tuga za srpski sport (FOTO)

Datum sahrane biće naknadano objavljen

Objavljeno: 15:33h

Miroljub Miša Stanić, istaknuti sportski radnik i dugogodišnji načelnik Štaba za vanredne situacije u Bogatiću preminuo je iznenada u 61. godini.

Osnovao je ORK Mačva u Bogatiću 2011. godine i popularne "lisice", koje je nakon svega dve godine "uveo" u Drugu rukometnu ligu Srbije - Centar.

Preko preko Prve lige u kojoj se klub takmičio samo dve sezone, 2017. godine ostvaren je najveći uspeh u kratkoj istoriji od šest godina postojanja - plasman u Super B ligu - Sever Centar gde je opstao četiri godine.

Miroljub Miša Stanić
Miroljub Miša Stanićfoto: Printscreen/Youtube/MAČVA INFO

Svojom ogromnom energijom i požrtvovanim radom Stanić je, kao direktor kluba najviše doprineo ne samo da se mala sredina poput Bogatića vine u visoko superligaško rukometno društvo, već i da ovaj sport stekne veliki broj pristalica među decom i mladima i postane najpopulariji sport u ovom kraju.

Danas se ORK Mačva takmiči u Prvoj rukometnoj ligi Zapad.

Stanić je bio jedan od inicijatora osnivanja Sportskog saveza opštine Bogatić, gde je obavljao i funkciju direktora.

Ostvario se i na profesionalnom planu i kao načelnik Štaba za vanredne situacije svojim angažovanjem godinama je doprinosio zaštiti Mačve od poplava, učestvujuću i planiranju i rešavanju vanrednih situacija u Bogatiću i Šapcu.

Datum sahrane Miroljuba Miše Stanića biće naknadano objavljen.

Bonus video:

01:03

ČESTO KAŽEMO UMRO JE OD INFARKTA, A ZAPRAVO JE NEŠTO DRUGO U PITANJU! Doktor savetuje: Jednom godišnje, sat vremena radite OVO

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.