Šta mislite, da li su Delfini ponovo demolirali nekog rivala?
Foto: Dado Đilas

svetska liga

Šta mislite, da li su Delfini ponovo demolirali nekog rivala?

Srbija rutinski privela takmicu kraju, mladi su se pokazali u dobrom svetlu. Finalni turnir Svetske lige biće odigran u Moksvi u drugoj polovini juna.
Objavljeno: 21:14h

Drugog igrača više je zapaženi Drašović pretvorio u pogodak. Na odmor je Srbija otišla sa velikih 6:1 što j bila posledica pre svega angažovane igre u odbrani. Slovaci su ostali samo na golu iz peterca.

Odličnog Rističevića je zamenio Dobožanov kojeg je publika u rodnom Bečeju pozdravila velikim aplauzom.Slovaci su konačno postili gol iz Igre za 2:6 ali su Strahinja Rašović i Toholj u naredna dva minuta bili precizni..Na polovini trećeg dela bilo je 8:2..Rival se mučio sa igračem više. Bez gola iz četiri pokušaja.

Iako je pitanje pobednka odavno bilo rešeno oba tima nisu posustajala u tempu.Srbija je i dalje igrala odličnu odbranu, napad je postajao sve raznovrsniji i uz malo više koncentracije učinak je mogao da bude još veći. Do kraja četvrtine Srbija je propustila prvi put igrača više, utisak je bio da je Stojanoviću pre ispala lopta nego što je šutirao.Pet sekundi pre kraja ponovo igrač više za naš tim, Viktor Rašović je šutirao pored gola.

Sjajnim udarcem iz daljine Petar Tomić je ulepšao debi u nacionalnom timu.Lazićeva šrauba je izazvala aplauze. Usledio je Subotićev gol sa igrapčem više, pa Drašović iz daljine za konačnih 11:2.

Slovaci nisu u napadu ništa uspevali da urade.Sa igračem više učinak im je bio nula.Obojica golmana srpskog tima na visini zadatka.

Srbija rutinski privela takmicu kraju, mladi su se pokazali u dobrom svetlu. Finalni turnir Svetske lige biće odigran u Moksvi u drugoj polovini juna.

Srbija: Rističević, S. Rašović 1, V. Rašović 1 , Lazić 1, Subotić 3, Tomić 1, Drašović 2, Toholj 2, Jakšić, Rogač,Stojanović 1,.Janković, Dobožanov.

Selektor: Dejan Savić, trener Uroš Stevanović i Jugoslav Vasović.

SLOVAČKA: Hoferika,Vidumanski 1, Zatovič, Baran, Uradnik P.Tkač, Furman, M.Tkač 1,,Martanovič,Mitruk, Bielik, Veternik..Selektor Peter Nižnji,treneri Peter Tkač Štefan Većsej

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.