SRBIJA U VELIKOM PROBLEMU: Gvideti BESAN, dvoje putnika nije dobilo vizu pred počeak EP!
Odbojkašice Srbije, Foto: OSSRB

nije dobro

SRBIJA U VELIKOM PROBLEMU: Gvideti BESAN, dvoje putnika nije dobilo vizu pred počeak EP!

Đovani Gvideti uputio javni apel zbog problema sa izdavanjem viza.

Objavljeno: 12:46h

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u petak će odigrati svoj prvi meč na Evropskom prvenstvu u Belgiji, a rival će biti Ukrajina.

Ipak, naše reprezentacija se našla u neočekivanom problemu pred start takmičenja, pošto dva člana stručnog štaba ne mogu da da dobiju vizu za ulazak u zemlju.

U pitanju su treneri koje je selektor Đovani Gvideti poveo sa sobom iz Turske.

- Sport znači takmičenje, ali sport više nisu samo utakmice, to je ogroman univerzum igrača, struke, gledalaca i brendova. Sport je most prijateljstva koji uklanja granice između zemalja i ljudi - rekao je Gvideti za Mozzart sport, a potom i dodao:

Đovani Gvideti
Đovani Gvidetifoto: ORHAN CICEK / AFP / Profimedia

- Loše vesti. Dvojica mojih pomoćnika sa turskim pasošima ne mogu da budu sa ekipom na Evropskom prvenstvu zbog problema sa vizom. Ova situtacija pravi veliku štetu vrednost odbojkaškog brenda. Pokušavamo da rešimo problem već 15 dana, ali nismo dobili nikakve rezultate.

Italijan je na kraju uputio apel.

- To su vrhunski treneri… Nadam se da će ovo biti poslednji put da sportski radnici iz Turske doživljavaju ovakve probleme sa vizom. Biću više nego srećan ako bih video neke nadležne organe da poslednji put pokušaju da reše ovaj problem. Ne zbog mene i zbog mog tima, već zbog vrednosti Brenda internacionalne odbojke.

Bonus video:

01:20

HUMANITARNI TURNIR NA MAGLIĆU: Odbojka na pesku za Stefana! VIDEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.