ZBOG ZANOSNE GIMNASTIČARKE MUŠKARCIMA POPADALE VILICE: Od FOTKI će vam ZASTATI DAH, a tek da joj vidite TELO (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/livvydunne

DIŽE TEMPERATURU

ZBOG ZANOSNE GIMNASTIČARKE MUŠKARCIMA POPADALE VILICE: Od FOTKI će vam ZASTATI DAH, a tek da joj vidite TELO (FOTO)

Tinejdžeri su nasrtali na nju kako bi je dodirnuli i slikali se sa njom i tako je izbilo nekoliko incidenata na takmičenju u Juti

Objavljeno: 19:26h

Olivija Dan je dobro poznata gimnastičarka, bar u SAD gde nastupa za Univerzitet u Luzijani i vrlo je popularna na društvenim mrežama.

Koliko je to ozbiljno, najbolje govori informacija da su na pomenutom Univerzitetu morali da unajme telohranitelje kako bi je branili od obožavatelja.

Tinejdžeri su nasrtali na nju kako bi je dodirnuli i slikali se sa njom i tako je izbilo nekoliko incidenata na takmičenju u Juti.

- Uvek ću ceniti i voleti vašu podršku, ali ako dođete na takmičenje, želim da vas zamolim da poštujete druge gimnastičare i gimnastičku zajednicu jer mi samo radimo svoj posao - poručila je kasnije.

Ona prema nekim informacijama zarađuje oko dva miliona dolara godišnje, a većina novca stiže od sponzora, a na Instagramu je prati 4.1 milion ljudi.

Trener gimnastičara, Džej Klark nedavno je pričao o Oliviji i njenim telohraniteljima.

- Telohranitelji su tu da naprave obruč bezbednosti. Želimo da imamo interakciju sa fanovima, ali ne po cenu da gimnastičarke stradaju. Jednostavno, bezbednost na prvom mestu - rekao je Klark.

Danova je bila i reprezentativka svoje zemlje u gimnastici, a mnogi joj predviđaju blistavu budućnost u ovom sportu.

- Želim da budem uzor mladim devojkama. Želim da budem dobar primer i poslati poruku da smo više od onoga što pokazujemo kroz sport. Te stvari su mi jako važne. Ne želim da sebi stvaram pritisak i pokušavam da se poredim s drugim ljudima. Pokušavam da pronađem ravnotežu između studija, društvenih mreža i gimnastike. Sve su to moji prioriteti - istakla je Olivija.

Bonus video:

00:42

Novak Đoković probao novi ekstremni sport, mnogi ne bi imali hrabosti

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.