PETERCI KOBNI PO SRPSKE KLUBOVE: Region dobija novog šampiona u vaterpolu! (FOTO)
Foto: VK Radnički

nisu iskoristili domaći bazen

PETERCI KOBNI PO SRPSKE KLUBOVE: Region dobija novog šampiona u vaterpolu! (FOTO)

Jug i splitski Jadran igraju finale u nedelju od 18 časova

Objavljeno: 01:49h

Vaterpolisti Novog Beograda nisu uspeli da se plasiraju u finale Regionalne lige, pošto su večeras na bazenu "11. april" u Beogradu poraženi od Juga nakon izvođenja peteraca ukupnim rezultatom 13:15 (3:3, 4:2, 2:3, 2:3, 2:4).

Regularni deo igre završen je rezultatom 11:11, da bi Novi Beograd u nastavku promašio dva peterca (Strahinja Rašović i Angelos Vlahopulos) u trećoj i četvrtoj seriji.

Najbolji učinak u ekipi Novog Beograda imali su Vlahopulos i Nikola Jakšić sa po tri gola. U dubrovačkom timu bolji od ostalih je bio Marko Žuvela sa tri pogotka, a po dva su dodali Loren Fatović i Ivan Vukojević.

VK Novi Beograd
foto: VK Novi Beograd

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca takođe nisu uspeli da se plasiraju u finale pošto su nakon izvođenja peteraca poraženi od splitskog Jadrana ukupnim rezultatom 15:17 (3:3, 4:3, 3:3, 2:3, 3:5).

Regularni deo meča završen je rezultatom 12:12. Ključni momenat dogodio se u četvrtoj seriji, kada je igrač Radničkog Vuk Drašković bio neprecizan.

Najefikasniji u ekipi iz Kragujevca bio je Aleksa Ukropina sa tri gola, dok su po dva pogotka postigli Drašković, Miloš Ćuk i Josip Vrlić. Bolji od ostalih u hrvatskom timu bio je Rino Burić sa pet golova, a Luka Bukić je upisao dva pogotka.

Jug i splitski Jadran igraju finale u nedelju od 18 časova.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.