ŠUMAHEROVA ŽENA MU ZABRANILA POSETE, ON SE OPET OGLASIO: Istina o legendarnom šampionu je JAKO BOLNA
Mihael Šumaher, Foto: Profimedia

NOVE INFORMACIJE!

ŠUMAHEROVA ŽENA MU ZABRANILA POSETE, ON SE OPET OGLASIO: Istina o legendarnom šampionu je JAKO BOLNA

Prijatelj Mihaela Šumahera zna više od ostalih

Objavljeno: 15:34h

Ceo svet i dalje intrigira situacija sa Mihaelom Šumaherom, ali izgleda da istinu o stanju legendarnog vozača nikada nećemo saznati.

Sporadično čujemo informacije od ljudi koji su bili bliski sedmostrukom šampionu, ali, sve se ubzo zataška.

Jedini koji se oglašavao na tu temu bio je njegov prijatelj Žan Tod koji je jednom prilikom otkrio da zajedno gledaju Formulu 1. Ipak, više nije jedini koji je odlučio da progovori. Sada se pojavio i Edi Džordan, irski biznismen za čiju je ekipu po imenu "Džordan" upravo Šumi vozio devedesetih. On je istakao da je "Šumaher prisutan, ali i nije prisutan" i tom izjavom je prilično zaintrigirao javnost, pogotovo ako se u obzir uzme da su mu posete Mihaelu zabranjene od strane njegove supruge Korine.

Korina i Mihael Šumaher
Korina i Mihael Šumaherfoto: EPA/J.L.Cereijido

Sada se u celu situaciju uključio i sin Mik koji je pokušao da smiri tenzije izmđu svoje majke i Džordana. - Što se mene tiče, bio sam dirnut potezom Mika i to je zato što ne može biti lako znati da tvoj otac ne može da bude deo porodice. On je tu, ali kao i da nije tu. Imam svoj stav koji ne želim da iznosim javno - rekao je Džordan. Takođe, pružio je podršku Miku u njegovoj borbi što se tiče karijere i istakao da je siguran da će uspeti.

Mik Šumaher
Mik Šumaherfoto: Profimedia

- Možda je otkaz u Hasu i prava stvar koja mu se desila, dirnulo me je jer sam veoma povezan sa Majkom, pronašao sam ga i dao mu šansu, a iako ta saradnja nije dugo trajala - moja ljubav prema njemu će biti prisutna sve dok mogu da udahnem - zaključio je Džordan.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.