PRVO JE LEŽAO NEPOMIČNO, A ONDA POČEO DA SE BATRGA NOGAMA: Brutalni kroše poslao boksera u "zemlju snova" (VIDEO)
Bum: Momenat posle strahovitog nokauta, Foto: Printscreen/YouTube/Taylor O'Higgins

sevnuo niotkuda

PRVO JE LEŽAO NEPOMIČNO, A ONDA POČEO DA SE BATRGA NOGAMA: Brutalni kroše poslao boksera u "zemlju snova" (VIDEO)

Koliko je udarac bio strahovit dovoljno govori reakcija publike u dvorani

Objavljeno:

Italijan Salvatore Kavaljaro izveo je jedan od najbrutalnijih nokauta ikad viđenih u ringu Internacionalne bokserske asocijacije (IBA) i na jeziv u borbi protiv Mohameda Mdahome sa Komora.

Kavaljaro (21) je pokazao koliko je brzina bitna, a bila je i te kako na njegovoj strani jer je čak 15 godina mlađi od Mdahome.

Predstavnik Komora se dobro nosio u prvoj rundi, ali pri samom kraju iste Italijan ga je poslao na spavanje.

Salvatore je mirno čekao protivnika da se otvori. Na četiri sekunde do kraja prve runde, Mdahoma je krenuo u napad i otvorio se, a Kavaljaro ga je dočekao desnim krošeom koji je smestio negde u predelu uha Afrikanca.

Koliko je udarac bio strahovit dovoljno govori reakcija publike u dvorani, a mnogi smatraju da je ovo jedan od najbrutalnijih nokauta u istoriji Internacionalne bokserske asocijacije.

Mdahomi su lekari u ringu momentalno ukazali pomoć. U jednom trenutku nije izgledalo nimalo dobro jer je ležao nepomičan, ali lekar je izgleda uspeo da mu izvuče jezik i povrati dotok vazduha, pa je Mohamed na kraju ustao i na nogama napustio ring.

Publika je ovog 36-godišnjaka pozdravila ovacijama. On im je uzvratio i svakako se nadamo da neće imati nikakvih posledica zbog svega što se dogodilo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.