ZAŠTO? Vozač ispred njega pao, on ga pregazio! (VIDEO)
Motorista sa brojem 322 prelazi preko rivala, Foto: Printscreen/Twitter/@combod62

dodao gas

ZAŠTO? Vozač ispred njega pao, on ga pregazio! (VIDEO)

Potom je samo bacio pogled unazad i nastavio trku

Objavljeno:

Nesvakidašnja i potresna scena viđena je na moto trci "Enduropejl" u Francuskoj.

Došlo je do kontakta između nekoliko motora pa su neki od bajkera popadali. Među njima je bio Aksel Ajni koji je pao na desnoj strani staze.

Prvi je na njega od vozača iza naišao takmičar sa brojem 322. Usporio je i zaustavio se, a onda, potpuno neshvatljivo i na zaprepašćenje brojne publike koja je sve posmatrala iz neposredne blizine, dodao gas i prešao preko Ajnija!

Potom je samo bacio pogled unazad i nastavio trku.

Razumljivo, svi su besni na neimenovanog vozača za koga se traži čak i doživotna suspenzija iz trkanja, a ovo je bilo njegovo objašnjenje:

- Apsolutno sam se uspaničio. Nisam dobar u tome. Posle sam o tome razmišljao samo tokom trke. Nisam mogao da se pomeram ni levo ni desno jer nisam znao šta se dešava. Boljim mi se činilo da ubrzam podižući prednji deo motora kako ga ne bih povredio.

Oglasio se i Aksel Ajni, koji je srećom dobro:

- Dobro sam, uspeo sam da ustanem i završim trku. Nisam ništa slomio, samo me boli. Uspeo sam da stupim u kontakt sa vozačem koji me je pregazio. Razjasnili smo stvari. Ne želim da pravim polemiku čak i ako razumem da su scene bile šokantne za gledaoce.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.