DEFINITIVNO JE NEŠTO MORALO DA SE MENJA: U Zvezdu stiglo PRAVO pojačanje! (FOTO)
Delije, Foto: Starsport©

PRIJA JOJ NOVA SREDINA

DEFINITIVNO JE NEŠTO MORALO DA SE MENJA: U Zvezdu stiglo PRAVO pojačanje! (FOTO)

Kubanka Ana Kleger je prvi deo sezone provela u Kini, gde je igrala za Šandong

Objavljeno: 16:07h

U drugom delu sezone Crvena zvezda će biti jača za Kubanku Anu Kleger (33). Iskusna igračica koja pokriva poziciju korektora je debitovala 27. januara na susretu sa Omladincem, ali je tek danas zvanično predstavljena.

Iako je već zaigrala u novom dresu, zbog svega što je pokazala u dosadašnjoj karijeri i svega što se očekuje da donese srpskom timu, u klubu nisu želeli da ovaj transfer prođe nezapaženo, pa su dan pred veliki duel sa Vakifbankom (utorak 19 časova, Banjica) organizovali konferenciju za medije kako bi se vest o dolasku još više raširila.

Definitivno je moralo nešto da promeni u ekipi Crvene zvezde, da bi napad na poslednji trofej bio i dalje realan. Osvajačice duple krune iz prošle sezone su osvojile Superkup, nešto kasnije su ispale iz Kupa, a u prvenstvu Srbije su trenutno trećeplasirane iza Jedinstva i Železničara. Kroz kvalifikacije su izborile Ligu šampiona, gde sada u grupnoj fazi imaju četiri poraza.

Kad se sve sabere i oduzme, ne mogu čelnici kluba da budu prezadovoljni jer su njihove ambicije najveće moguće u svim domaćim takmičenjima... Odlučili su da se pozdrave sa Adelom Helić i Karionom Denisovom, a šansu pruže Ani Kleger da se pokaže i na srpskoj sceni.

Ana Kleger
foto: OK Crvena zvezda/Ivica Veselinov

Kubanska igračica je prvi deo sezone provela u Kini, gde je igrala za Šandong. Čim se tamo prvenstvu završilo, mnogi klubovi iz Evrope su krenuli u pohod za pojačanjima.

Nije mnogo vremena prošlo od dolaska u Srbiju, ali čini se da nova sredini Kubanki prija...

- Dobro se osećam u Beogradu, prvi utisci su odlični... Svi su mi pružili podršku. Prvi put sam ovde, ali vidim da je liga na visokom nivou - rekla je nova odbojkašica Crvene zvezde.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.