ZVEZDA DOVELA VELIKO POJAČANJE IZ KUBE: Navijači sada još više veruju u odbranu titule šampiona Srbije! (FOTO)
Delije, Foto: Starsport©

PROMENE U SASTAVU

ZVEZDA DOVELA VELIKO POJAČANJE IZ KUBE: Navijači sada još više veruju u odbranu titule šampiona Srbije! (FOTO)

Trofejna odbojkašica na Marakanu dolazi iz kineskog Šandonga

Objavljeno: 14:56h

Sjajna Kubanka Ana Kleger nova je korektorka Crvene zvezde. Trofejna odbojkašica na Marakanu dolazi iz kineskog Šandonga, a igrala je osim u svojoj zemlji i u Rusiji, Rumuniji, Turskoj, Azerbejdžanu i Poljskoj.

Prvom timu su priključene 17-godišnje Nevena Sajić (primač) i Višnja Žigić (libero), a šampiona Srbije napustile su Adela Helić i Ukrajinka Karina Denisova.

- Došlo je do promena u sastavu, klub su napustile Helić i Denisova, ali smo ekipi priključili mladu Simonu Matesku, doveli smo i Kubanku Anu Kleger (33). Popunili smo roster, mada Ana još uvek nije spremna da igra. Ona je bila u Kini u prethodnom delu sezone i tek je za dve nedelje očekujemo u potpunosti spremnu. Tara Taubner je bila odlična na poslednje dve utakmice. Priključene su prvom timu i mlade Nevena Sajić (primač) i Višnja Žigić (libero), njima je tek 17 godina. Nije bilo prilika da igraju sada, ali polako stasavaju. Kod njih je bitno da rade dobro i da pokazuju da su spremne da pruže maksimum kad treba - objašnjava za sajt OK Crvena zvezda trener Ratko Pavličević.

Crveno-bele u petak igraju sa Omladincem, a 31. januara u grupi C Lige šampiona dočekuju Vakifbanku, koji predvode Paola Egonu i novi selektor Srbije Đovani Gvideti.

- Suvišno je pričati o Vakifbanci. Naravno da može da se igra sa njima, ali poznato je već od ranije da će odbojkašice iz Istanbula biti prve u našoj grupi. Ne bih sad da obezvredim pobedu Potsdama u Turskoj, zaslužile su je, ali Vakif je imao prostora i da kalkuliše u tom meču. Što se tiče Crvene zvezde, na nama je da odigramo na najvećem mogućem nivou. Ova utakmica u Ligi šampiona je veliki izazov za nas, želimo pred domaćom publikom da se predstavimo u što boljem svetlu - ističe trener Pavličević.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.