SESTRA VASE MICIĆA 16 GODINA DRŽALA REKORD U JEDNOJ DISCIPLINI! Sada je dobila naslednika! (FOTO)
Nina i Vasa Micić, Foto: Printscreen/Instagram/vasamicic13

sjajno!

SESTRA VASE MICIĆA 16 GODINA DRŽALA REKORD U JEDNOJ DISCIPLINI! Sada je dobila naslednika! (FOTO)

Oglasila se i čestitala Luki na uspehu

Objavljeno: 18:51h

Mlada nada brzog klizanja na kratkim stazama Luka Jašić osvojio je srebrnu medalju u trci na 500 metara na zimskom Evropskom olimpijskom festivalu mladih „Friuli Venecija Đulija 2023!“, ovo je prvi put posle 16 godina da je Srbija osvojila medalju na zimskom EYOF-u.

Svoju trku je završio u vremenu 43,805 sekundi, što je fantastičan uspeh za mladog Luku. Ovo je ujedno prva medalja za Srbiju na Evropskom olimpijskom festivalu posle čak 16 godina.

Maestralni Luka se potom plasirao i u finale na daljini od 1.000 metara, a tamo je uspeo da osvoji peto mesto i da trku završi u vremenu od 1:31,665.

Pre Luke Jašića, poslednju medalju za Srbiju na EYOF-u osvojila je Nina Micić, inače rođena sestra dvostrukog MVP-ja Evrolige, Vasilija Micića. Ona se inače bavi snoubordingom.

- Pre 16 godina ja sam osvojila prvu i do danas jedinu medalju za Srbiju na EYOFu! Luka je posle 16 godina to uradio ponovo! Bravo,bravo,bravo - nije krila oduševljenje Nina Micić, koja je čestitala Jašiću na društvenim mrežama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.