PRETERALE SA TOMPSONOM: Crnogorke se obrukale van terena, pa ih Holanđanke RAZBUCALE na EP!
Đurđina Jauković između Holanđanki, Foto: EPA/Georgi Licovski

šamar

PRETERALE SA TOMPSONOM: Crnogorke se obrukale van terena, pa ih Holanđanke RAZBUCALE na EP!

Selektorku Bojanu Popović je naljutio ponižavajući poraz, ali ni reči nije rekla o slavlju njenih igračica

Objavljeno:

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore našla se u centru pažnje, zbog proslave i muzike koja se čula na snimku za društvene mreže posle pobede nad Rumunijom na Evropskom prvenstvu.

Crnogorke su se našle u centru skandala tokom Evropskog prvenstva u rukometu, jer su slavile veliku pobedu uz stihove kontroverznog hrvatskog pevača Miroslava Škora.

Pesma "Sude mi" koju su devojke pevale u autobusu na povratku iz hale u hotel važi za jednu od najpopularnijih numera među hrvatskim sportistima.

Oni svoje trijumfe proslavljaju uz numere Marka Perkovića Tompsona i Miroslava Škora, pa se za njih dvojicu može reći da su najpoznatiji nacionalistički muzičari u Hrvatskoj. Ovog puta su poznatu pesmu iskoristile rukometašice Crne Gore.

A u sledećem kolu, pod utiskom Tompsona, četa selektorke Bojane Popović, inače rođene u Nišu i bivše reprezentativke Jugoslavije i Srbije i Crne Gore, doživela je najteži poraz na evropskim prvenstvima, a primila je i najviše golova na jednom meču!

Đurđina Jauković, Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore, Ženska rukometna reprezentacija Holandije
foto: EPA/Georgi Licovski

Naime, u poslednjoj utakmici u grupi Crnogorke su, opuštene jer su već odradile posao, poražene od Holandije ponižavajućim rezultatom 42:25.

- OK je promašiti i pogrešiti, ali mi je prosto neverovatno da se ne boriš za ovaj grb. Nismo hteli neke igračice da trošimo, ali po meni je sramota da rukometašice koje su dobile minutažu na ovakvom turniru nemaju više volje i želje da se u odbrani bore. U šoku sam, ali to je ono što mi imamo, čime raspolažemo. Kad na terenu nije prva postava od koje se najviše očekuje, to je kvalitet sa kojim raspolažemo. Nama je svaka karika bitna, kad nemamo četiri-pet igračica onda se vidi gde smo i šta smo - rekla je Popović nakon utakmice.

Ni slova o gestu njenih izabranica i veličanju ustaša tokom proslave trijumfa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.