BIVŠI IGRAČ ZVEZDE UHAPŠEN ZBOG DROGE! Bio suspendovan zbog dopinga, sada "pao" na aerodromu
Policija, ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

šok!

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE UHAPŠEN ZBOG DROGE! Bio suspendovan zbog dopinga, sada "pao" na aerodromu

Napao i policajca

Objavljeno: 09:02h

Bivši rukometaš Crvene zvezde, Miloš Medenica uhapšen je na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, pošto mu je u donjem vešu pronađena kesica sa drogom potvrđeno je iz policije za "Telegraf".

On je pre 10 dana u avion pokušao da unese osam grama heriona. Prilikom hapšenja je pružao otpor i opirao se, pa će pored nedozvoljenog posedovanja opojnih supstanci odgovarati i za napad na nadležne organe.

Kako navodi pomenuti izvor, protiv Medenice su podnete dve krivične prijave, jedna zbog posedovanja droge, a druga zbog napada na policajca, a posle saslušanja je pušten na slobodu, a istragu je vodilo treće osnovno javno tužilaštvo.

Šta se dešavalo na aerodromu?

Naime, policajcima je bilo sumnjivo kako se Medenica ponašao dok je stajao u redu da čekira avionsku kartu. Nervozno je cupkao nogom, često je izlazio iz reda i vraćao s, a kada su mu zatražili dokumenta, Medenica je počeo da viče i da traži objašnjenje zašto mu policajci traže pasoš.

Miloš Medenica
Miloš Medenicafoto: Instagram/Printscreen

Patrola ga je zatim zamolila da pođe s njima u službene prostorije, ali Medenica je u panici počeo nekog da poziva telefonom. Policajci su pokušali da mu oduzmu telefon, ali on je počeo da ih gura i da se otima. Pošto je korulentan i snažan, savladan je tek nakon što je došla specijalna jedinica koja obezbeđuje aerodrom.

Nije mu prvi put da ga hapse

Inače, Medenica je prošli put bio u žiži javnosti 2014. godine kada je bio pozitivan na doping testu posle utakmice trećeg kola Superlige u rukometu. Antidoping agencija Srbije je saopštila da je bio pozitivan na karboksi THC i sibutramin, što je stimulans koji se nalazi u suplementima i zelenom čaju.

Rukometni savez Srbije je tada u prvostepenoj odluci doneo odluku o njegovoj suspenziji do okončanja postupka. Nekoliko puta je prethodno bio u pritvoru, a poslednji put je to bilo u avgustu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.