"SILOVAO ME STOTINE PUTA!" Olimpijska šampionka otkrila UŽAS: Prvi put sam imala 13, rekao je da hoće da me PROVERI
Leri Nasar/MekKejla Maroni, Foto: EPA/Rena Laverty, EPA/Saul Loeb, Twitter/@Celeb_Fiend

horor

"SILOVAO ME STOTINE PUTA!" Olimpijska šampionka otkrila UŽAS: Prvi put sam imala 13, rekao je da hoće da me PROVERI

Lekar je tokom 18 godina karijere u reprezentaciji zlostavljao čak 265 devojaka i žena

Objavljeno:

Poznata američka gimnastičarka MekKejla Maroni (26) jedna je od 265 žrtava doktora reprezentacije SAD Lerija Nasara (59).

Lekar je tokom 18 godina karijere u reprezentaciji zlostavljao čak 265 devojaka i žena. Maroni je bila jedna od svedoka protiv Nasara, koji je na kraju osuđen na 60 godina zatvora.

Ona je otkrila sve što se dogodilo. Zlostavljanje je, kazala je, počelo kada je imala samo 13 godina, tada je Nasar prvi put silovao.

- Napao me je odmah čim sam ušala u reprezentaciju. Rekao je da hoće da me proveri i prvi put me silovao kada sam imala 13 godina - rekla je i dodala da je ćutala godinama zbog straha:

- Rekao je da je to žrtva koju moram da podnesem da bih otišla na Olimpijske igre. Mislila sam da ima smisla i nikome nisam govorila. Koliko me je puta silovao? Stotine puta.

Požalila se treneru Džonu Gadru kada joj je doktor Nasar dao tabletu od koje se uspavala, a onda se probudila gola u njegovom krevetu. Gadr, međutim, nije reagovao. - Probudila sam se gola u njegovom krevetu i odlučila da to prijavim. Ali novac i medalje su im jedino bili važni. Nisu hteli ništa drugo. Moja karijera u gimnastici nije vredela onoga sa čime sam se suočila. Sada moram da počnem život iznova.

MekKejla Maroni je bila žrtva silovatelja punih osam godina, ali je uprkos tome što je prolazila kroz najgori period u životu postizala fenomenalne rezultate - 2012. je osvojila zlato i srebro na Olimpijskim igrama u Londonu, a višestruka je svetska šampionka.

Ona je kao otštetu za sve što je preživela dobila 1,25 miliona dolara, a posle svega je odlučila da se bavi glumom i muzikom.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.