MONIKA UZELA BRONZU, SADA SVIM SRCEM NAVIJA ZA SRBIJU: Italijanke počistile Amerikanke!
Monika de Đenaro, Foto: EPA/Kiyoshi Ota

nose dve medalje kući

MONIKA UZELA BRONZU, SADA SVIM SRCEM NAVIJA ZA SRBIJU: Italijanke počistile Amerikanke!

Za Italiju je nastupila i libero Monika de Đenaro, supruga selektora Srbije, Danijelea Santarelija, koja će od 20.00 svim srcem navijati da se i njen izabranik okiti medaljom, najsjajnijom

Objavljeno:

Ženska odbojkaška reprezentacija Italije je pobedila selekciju SAD-a i osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu - 3:0 (25:20, 25:15, 27:25).

Nezaustavljiva je bila Paola Egonu koja je poentirala iz svih mogućih pozicija, pokušavale su Amerikanke koliko-toliko da se odupru pod njenim velikim naletom, ali bezuspešno.

Prvi set je bez gotovo ikakvih poteškoća pripao Italijankama, koje su sredinom seta iz deficita ušle u odličan plus od četiri poena, koji su potom čuvale sve do samog kraja.

Drugi deo igre bio je priča za sebe. Očas posla je pala koncentracija Amerikankama sredinom seta i Italija je očas posla došla na +8, a potom još ubedljivije došla do pobede u ovom delu igre, da bi u poslednjem ipak bilo malo drame.

Vodile su Amerikanke, činilo se da ćemo otići u četvrti set, ali je Italija došla do igre na razliku. Tamo su živci ipak bili jači kod Azurina, pa će se one naći na podijumu zajedno sa našim devojkama, koje će, nadamo se, večeras oko 22.00 časa gledati sa najvišeg postolja na ostale.

Za Italiju je nastupila i libero Monika de Đenaro, supruga selektora Srbije, Danijelea Santarelija, koja će od 20.00 svim srcem navijati da se i njen izabranik okiti medaljom, najsjajnijom. Naše odbojkašice u finalu igraju protiv Brazila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.