BIO MILIONER PA SVE SPISKAO KAO DEL BOJ I RODNI: "Nisam imao meru, SRAMOTA me gde sad živim!" Razvod ga dotukao...
Mark Alen, Foto: LEON NEAL / AFP / Profimedia

bankrot

BIO MILIONER PA SVE SPISKAO KAO DEL BOJ I RODNI: "Nisam imao meru, SRAMOTA me gde sad živim!" Razvod ga dotukao...

Ovo je bio jedini način da se spasem, taj da proglasim bankrot - počinje priču poznati sportista

Objavljeno:

Mark Alen je dobro poznato ime u svetu snukera.

Ovaj 36-godišnjak iz Severne Irske je tokom 16 godina profesionalne karijere osvojio šest velikih turnira i stigao do polufinala Svetskog prvenstva.

Danas je tema britanskih medija jer je u razgovoru za BBC otkrio kako je nedavno proglasio bankrot, iako je u karijeri zaradio preko četiri miliona evra samo od nagradnih fondova za turnire.

- Ovo je bio jedini način da se spasem, taj da proglasim bankrot - započeo Alen priču za BBC - Sramota me je da kažem da sad živim u iznajmljenom stanu. Trošio sam novac pre nego što bih ga zaradio, odmah bih sve spiskao, a sve je kulminiralo razvodom koji je bio veoma, veoma skup. Jedino o čemu razmišljam je da se dovedem u red.

Alen je objasnio svoje velike troškove.

- Kad bih se barem mogao vratiti, drugačije bih se ponašao s novcem. Ako je neki automobil bio dostupan za 50.000 funti, ja bih potrošio 80.000. Ako sam mogao da iznajmim stan za 1.500, ja bih potrošio 2.500. Nisam pazio, nisam vodio računa o porezima i nisam stavljao novac sa strane za ovakve situacije. Advokati za razvod, sve to košta, a ja nisam imao nikakvu meru. Činilo me je to depresivnim, ali odlučio sam da promenim stvari.

Severni Irac ističe da je u poslednjih 12 godina zaradio oko dva milona funti, ali bi zbog velikih troškova turnire u proseku završavao s otprilike šest i po hiljada funti zarade.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.