I DALJE JE HIT! "Kad poželim da se javim bivšoj, voleo bih da mi Tijana Bošković opali šamar"! (FOTO)
Tijana Bošković, Foto: Starsport©

malo sećanje!

I DALJE JE HIT! "Kad poželim da se javim bivšoj, voleo bih da mi Tijana Bošković opali šamar"! (FOTO)

O razornosti njegog smeča, suvišno je pričati

Objavljeno: 12:01h

Tijana Bošković je ovih dana u centru pažnje i svi pričaju o ovoj sjajnoj srpskoj odbojkašici. Pvo je u četvtfinalu ukrotila Poljakinje sa 36 poena, a onda je za manje od 24 sata delila lekcije Amerikankama. Protiv njih je imala 33 poena i nije bilo leka za Tijanu.

Već dugo je Tijana i viralna zvezda, uvek fascinira partijama u najvažnijim mečevima, svaka važna lopta je njena, nema mnogo oružja u defanzivi kada joj se idealno podigne lopta.

O razornosti njegog smeča, suvišno je i pričati. Podsetili smo se tvita od prošle godine koji je uvek viralan kada dođemo do završnice velikih turnira.

Nakon velike pobede u polufinalu Tijana je izjavila:

- Čestitke devojkama i celom timu na prolasku u finale Svetskog prvenstva. Zaista je ovo ogroman uspeh, ne želimo ovde da se zaustavimo. Želja nam je da osatnemo neporažene. Fenomenalna utakmica, energija, atmosfera i mislim da je to bilo presudno. Držale smo se kao jedna i supele da završimo u četiri seta. Drago mi je da smo posle tog trećeg seta koji smo malo slabije odigrale uspele da se oporavimo i završimo brzo sve ovo. Za dva dana igramo finale, tako da imamo jako malo vremena da odmorimo i naravno daćemo sve od sebe - rekla je Tijana posle meča.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, Tijana Bošković
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

Imaće naše odbojkašice slobodan dan, možda i priliku da proslave pobedu kako dolikuje.

- Za proslavu pobede uvek nađemo vremena - kroz osmeh je rekla Boškovićeva.

Korektoru našeg tima svejedno je sa kim će se Srbija boriti u finalu - cilj ostaje isti.

- Svejedno nam je protiv koga ćemo igrati. Sutra saznajemo protivnika u finalu, ali kao što sam već rekla daćemo sve od sebe bez obzira na to sa kim igramo i pokušaćemo da osvojimo drugo svetsko zlato i da ga ponesemo kući.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.