PRVE REČI MINE POPOVIĆ POSLE PLASMANA U FINALE: Nemam reči da objasnim koliko su lude moje saigračice!
Mina Popović, Foto: Profimedia

EUFORIJA

PRVE REČI MINE POPOVIĆ POSLE PLASMANA U FINALE: Nemam reči da objasnim koliko su lude moje saigračice!

Zapravo nemam odgovor na to, jer je jučerašnji meč bio jedan od najtežih, sigurno najteži na turniru, pa verujem da smo samo dobro odmorile i odspavale

Objavljeno:

Srpska odbojkašica Mina Popović bila je presrećna nakon plasmana naše selekcija u finale Svetskog prvenstva rekavši da ona i njene koleginice nisu stale niti jednog sekunda na putu do uspeha.

- Nemam reči da objasnim koliko su lude moje saigračice i koliko smo se borili, i to sve. Dana smo imali toliko težak posao jer svi znamo da je ekipa SAD sjajna, jedna od najboljih, znali smo da će biti jako teško. Ovog puta je sve bilo na našu vodenicu.

Bile ste sjajne protv Poljske, samo dan pre imale ste težak meč, emotivno i fizičko pražnjenje, šta ste uradile da se oporavite i budete spremne za ovakav meč?

- Zapravo nemam odgovor na to, jer je jučerašnji meč bio jedan od najtežih, sigurno najteži na turniru, pa verujem da smo samo dobro odmorile i odspavale koliko je to bilo moguće i da smo se resetovale. Da li imate poruku za sve navijače u vašoj zemlji koji ne mogu da budu ovde uz vas, da vas bodre - O da, volimo vas ljudi mnogo, hvala na podršci i idemo u finale - poslala je poljubac Mina Popović.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.