JOŠ JEDAN RUSKI SPORTISTA IDE U RAT: Zver sa Istoka se odazvao pozivu VLADIMIRA PUTINA!
Nikolaj Valuev, Foto: EPA/Alexander Zemlianichenko

novi vojnik

JOŠ JEDAN RUSKI SPORTISTA IDE U RAT: Zver sa Istoka se odazvao pozivu VLADIMIRA PUTINA!

Bivši svetski šampion u boksu nije imao dilemu

Objavljeno: 14:20h

Čuveni ruski bokser Nikolaj Valujev ide u rat. To je novi sportista koji se odazvao pozivu Vladimira Putina posle fudbalera Dinijar Biljatedinova. Valujev je svojevremeno u ringu nosio nadimak "Zver sa Istoka" zbog svog specifičnog stila boksovanja, bez previše kalkulacija i sa mnogo snažnih udaraca. Visok je 213 centimetara i ima ogroman raspon ruku, što je bio ogroman problem za njegove rivale u sportskim danima. tokom profesionalne bokserske karijere imao je skor od 50 pobeda i dva poraza, što dovoljno govori o njegovoj moći u ringu.

- Po mom mišljenju, svi su dobili poziv za mobilizaciju. I ja sam dobio poziv, ali za razliku od kolega poslanika, nisam bio tu. Oni su pozive dobili u Dumi, a ja sam u tom trenutku bio u Donbasu. Planiram da se prijavim u toku sledeće nedelje, čim se vratim", rekao je Valujev.

Njemu su 2010. godine dijagnostifikovani ozbiljni koštani problemi, zbog čega je morao da bude operisan, te su mu lekari savetovali prevremeni kraj karijere. Nakon toga, odlučio je da stupi u politiku i priključi se stranci bliskoj aktuelnom predsedniku Rusije Vladimiru Putinu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.