POZNATI GLUMAC RAZBIJA I U PARTERU: Uništava protivnike kao na filmu! (VIDEO)
Tom Hardi, Foto: Instagram/tomhardy.bae

zver

POZNATI GLUMAC RAZBIJA I U PARTERU: Uništava protivnike kao na filmu! (VIDEO)

Bio je uverljiv protiv svojih rivala i poštedeo je protivnika loma ruke

Objavljeno:

Poznati glumac Tom Hardi (45) melje konkurenciju na džiu džicu turnirima u Velikoj Britaniji.

Holivudska zvezda koja je ostvarila brojne zapažene uloge u svetskim filmskim hitovima ujedno je odličan borac, a to je pokazao u prethodnih mesec dana.

Prvo je na uverljiv način osvojio svoj prvi turnir u Vulverhemptonu. Bio je uverljiv protiv svojih rivala i poštedeo je protivnika loma ruke jer je imao zaista vrhunsku "polugu".

Protekle subote Hardi se ponovo vratio borbi na turniru u Milton Kejnsu. Niko ga nije tamo očekivao, a on je ponovo oduševio sve i pomeo je konkurenciju.

Organizatori su znali da bi Hardi mogao da se pojavi. Ipak, sve su držali u tajnosti kako bi oni najbolji došli i kako ne bi previše publike došlo na turnir koju na kraju ne bi mogli obuzdati.

- Saznali smo nekoliko sedmica ranije da će verovatno doći na turnir. Zadržali smo to za sebe jer nismo hteli da publika nagrne i da ga ometa dok se takmiči - rekao je sponzor turnira Šon Rosboro, koji je oduševljen Hardijem.

- Neverovatan je. Mnogi su tražili fotografiju i nije mu to predstavljalo problem. Nije mu smetalo. Želeo je samo da sve bude normalno i verujem da se dobro zabavio.

Što se tiče takmičenja i tu je ponovo iznenadio sve. Hardi (puno ime Edvard Tomas Hardi) je uništio konkurenciju i još je jednom pokazao da se radi o odličnom džiu džicu borcu.

- Čudesan je u džiu džicuu. Tokom borbe bio je maksimalno fokusiran na ono što radi - istakao je organizator ovog takmičenja.

Hardi je 2011. godine imao zapaženu ulogu MMA borca u filmu 'Warrior' (Ratnik) koji je oduševio i publiku i kritiku, a u kom su pored Hardija glavne uloge imali Nik Nolti i Džoel Edžerton.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.