KRISTINU, SOFIJU I ANU SVI ZNATE: Ali ove žene naših fudbalera su manje poznate javnosti, a FATALNE SU! (FOTO)
Žene fudbalera, Foto: Printscreen Instagram

one su prave lepotice

KRISTINU, SOFIJU I ANU SVI ZNATE: Ali ove žene naših fudbalera su manje poznate javnosti, a FATALNE SU! (FOTO)

Većina preprezentativaca je u emotivnoj vezi, ili braku, ali njihove izabranice ne žele da se eksponiraju, ili da svi imaju uvid u njihove "Instagram živote"

Objavljeno:

Većina srpskih fudbalera može da se pohvali lepim izabranicama koje su prave bombe.

Važe za prave lepotice, neke su vam već poznate, a evo i nekih koje ne znate.

Kristina Mitrović

Izabranica Aleksandra Mitrovića sa kojom ima dvoje dece, a čekaju i treće je prava lepotica. Kristina Mitrović je izjavila da je ponovo u drugom stanju, a o detaljima nije htela a govori, iako oni već znaju i pol i ime za bebu.

Osim porodičnih fotografija, na Kristininom Instagram nalogu se mogu naći i provokativne fotografije. Ona se ne libi da pokaže svoje zgodno telo i atraktivne destinacije koje posećuje.

Trenutno je prati više od 21.4 hiljada pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Isidora Kadijević

Nemanja Radonjić, fudbaler FK Torina, u vezi je sa atraktivnom manekenkom Isidorom Kadijević. Ovaj 25-godišnjak iz Niša je nekoliko meseci krio svoju ljubav od očiju javnosti. Naime, ni jedno ni drugo nisu delili puno zajedničkih fotki na svojim Instagram profilima, iako su na istim veoma aktivni.

Ono što ih je odalo jesu komentari koje su ostavljali jedno drugom, ali i poneki stori na društvenoj mreži. Ipak, za sada nisu javno komentarisali svoj odnos.

Isidora se inače bavi modelingom, ima 25 godine i zovu je "srpska Kendal Džener" zbog sličnosti sa proslavljenom manekenkom. Ovu lepoticu krasi lepo lice, ali ima i neverovatnu figuru, te veliku moć transformacije što i jeste ključno za posao kojim se bavi. Zanimljivo je da je ova atraktivna crnka relativno kasno uplovila u modeling vode - karijeru je otpočela tek 2017, nakon povratka iz Amerike gde je provela nekoliko meseci na jednom studentskom programu. Ipak, uspeh je bio brz i munjevit - danas se domaći dizajneri i brendovi "otimaju" o nju, a beleži uspeh i van granica Srbije - fotografisala se za italijanski "Project one magazine".

Isidora ima 26 hiljada pratilaca na Instagramu i reklo bi se da njena karijera tek kreće uzlaznom putanjom.

Sofija Milošević

Sofija Milošević i Luka Jović su jedan od najpopularnijih parova u Srbiji. Plene pažnjom gde god da se pojave, a nedavno su dobili i drugo dete. Tek što je njihov prvenac Aleksej napunio godinu, manekenka je saopštila lepe vesti da je ponovo u drugom stanju, na opšte oduševljenje svih. Sofija je poznati srpski model, ali i kreatorka, pa njene haljine i modele nose mnoge javne ličnosti na srpskoj sceni.

Prati je 602 hiljade ljudi na društvenoj mreži Instagram, a može se reći da je ona jedna od najuspešnijih žena fudbalera.

Dragana Tadić

Jedna od supruga koje vode miran i povučen život, bez velike pompe i skandala jeste Dragana Tadić, supruga fudbalera Dušana Tadića. Oni su godinama u braku, a lepa Dragana ne propušta priliku da uživo bodri svog supruga sa tribina.

Oni su u braku od 2013. godine i imaju dvoje dece, sina Petra i ćerku Taru, a svojevremeno je fudbaler istakao da bi voleo da se njihova mala porodici proširi.

- Najslađi snovi su mi vezani za proširenje porodice. Trenutno smo na dvoje (sin i ćerka), planiramo bar još toliko - rekao je svojevremno fudbaler. Dragana nije aktivna na društvenim mrežama, već se u potpunosti posvetila porodici.

Natalija Ilić

Sergej Milinković Savić uvek daje srce na terenu, a baš tu njegovu osobinu voli i njegova izabranica, Natalija Ilić. O prelepoj Nataliji koja je zarobila Sergejevo srce se malo zna, osim da je blogerka i da se ne libi da na društvenim mrežama pokaže svoje vrelo telo. Ima veliki broj pratilaca, a komplimenata joj ne manjka.

Trenutno ima više od 25.9 hiljada pratilaca na društvenoj mreži Instagram.

Ana Rajković

Supruga golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković, jedna je od najpoznatijih žena fudbalera. Bavi se prodajom dečije obuće, odnosno patofni za decu. Njena biznis ideja je naišla na odlične reakcije, i može se reći da je pronašla svoj poziv. U međuvremenu se angažuje oko porodice i svoja dva sina Reljom i Tadijom, koje je dobila iz braka sa Predragom.

Njen instagram profil broji 168 hiljada pratilaca i može se reći da ona i Predrag imaju veoma uspeđan i skladan brak.

Mia Zeremski

Odbojkašica je osvojila srce Marka Grujića još 2017. godine, a sada ga prati u karijeri. Oni su u srećnoj vezi, upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i nakon nekoliko meseci poznanstva su započeli vezu. Ona prati vezistu Porta svuda, pogotovo otkad su se verili!

Većina fudbalera reprezentacije je u emotivnoj vezi, ili braku, ali njihove izabranice ne žele da se eksponiraju, ili ne žele da svi imaju uvid u njihove "Instagram živote", pa su svoje naloge zaključale. Kada se sumira situacija, naši pobednici imaju ukusa, vole lepe i uspešne žene.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.