JEZIVO: Bokser (28) UBIJEN posle svađe sa BRATOM! Upucan u glavu, nije mu bilo spasa...
Ajzeja Džons, Foto: Printscreen/Twitter/@Corey Eldman

užas

JEZIVO: Bokser (28) UBIJEN posle svađe sa BRATOM! Upucan u glavu, nije mu bilo spasa...

Rošon Džons je rekao da se velter teškaš svađao sa svojim bratom u ponedeljak uveče pre nego što je na kraju upucan u glavu

Objavljeno:

Profesionalni američki bokser, Ajzija Džons, preminuo je u 28. godini, nakon što je upucan u glavu posle jedne porodične svađe.

Džons je upucan u ulici u svom rodnom Detroitu u ponedeljak, da bi policija ubrzo potvrdila i smrt mladog boksera, koji je ubijen nakon incidenta koji su prozurokovali njegovi rođaci tokom večernje svađe.

Rošon Džons, koji je radio kao Ajzijev trener, ali nije povezan sa borcem, rekao je za RingTV.com da se velter teškaš svađao sa svojim bratom u ponedeljak uveče pre nego što je na kraju upucan u glavu.

Policija Detroita nije potvrdila tu informaciju, ali je rekla da je 28-godišnji muškarac ubijen nakon svađe sa rođakom u ponedeljak uveče, navodeći da se incident dogodio u 9300 bloku u ulici Stout.

Ajzija Džons je u svojoj karijeri imao skor od devet pobeda i sedam poraza otkako je postao profesionalac u 2016. godini, dok je poslednju borbu, ispostaviće se u životu, imao protiv Endrjua Marfija u julu ove godine, kada je poražen odlukom sudija.

Detroitska policija u ovom trenutku nije izdala nikakvu dodatnu informaciju vezanu za ovaj nemili slučaj koji se dogodio.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.