ŠOK! Majk Tajson u INVALIDSKIM KOLICIMA! (FOTO)
Majk Tajson, Foto: EPA

UŽASNE VESTI!

ŠOK! Majk Tajson u INVALIDSKIM KOLICIMA! (FOTO)

Legendarni bokser ima ozbiljne zdravstvene probleme

Objavljeno:

Čuveni Majk Tajson nedavno je zabrinuo sve svoje obožavatelje, kada je objavio fotografiju u invalidskim kolicima. Naime, on je otkrio da pati od išijasa, pa je iz kolica morao da ustaje pomoću štapa, uprkos tome što je pre dve godine ponovo bio u ringu, gde je izgledao sjajno.

1 / 3 Foto: Profimedia

- Imam išijas s vremena na vreme. Upali se, a kad se to dogodi, ne mogu ni da govorim. Bogu hvala što je to jedini zdravstveni problem koji imam. Sada se osećam odlično. Svi u mojoj kući su blagosloveni i zahvalni na svemu što imamo.

Išijas je skup simptoma koji nastaje nagnječenjem jednog od pet kičmenih korenova živaca koji zajedno čine išijadični živac. Bol se javlja iznenada, u donjem delu leđa, gluteusu, duž jedne noge i praćen je trnjenjem. Takođe, može se dovesi u vezu i sa određenim naglim pokretom, dizanjem teškog tereta, dugim sedenjem, fizičkom neaktivnošću, genetikom... Kada se 2005. godine zbog problema sa leđima povukao iz boksa, bilo je jasno da Tajson ima ozbiljnije zdravstvene probleme. Ipak, to je prilično daleko od crnih misli koje je on nedavno predočio u jednom podkastu.

- Naravno, svi ćemo umreti jednog dana. Kada se pogledam u ogledalo, vidim te male znakove na moj licu. Kažem sebi 'Vau', to znači da se dan isticanja mog roka trajanja bliži. Veoma bliži.

(Espreso / Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.