POSETIOCE OČEKUJE BOGAT PROGRAM! Beogradski sajam fitnesa i rekreacije okupiće brojne stručnjake! (FOTO)
Najava sajma fitnesa, Foto: Printscreen/youtube/Sajam Belfis

SJAJAN DOGAĐAJ!

POSETIOCE OČEKUJE BOGAT PROGRAM! Beogradski sajam fitnesa i rekreacije okupiće brojne stručnjake! (FOTO)

Događaj je na programu 14. i 15. oktobra

Objavljeno: 23:57h

Beograd će 14. i 15. oktobra biti centar evropskog fitnesa i rekreacije.

U Hali 5 Beogradskog sajma biće održan BELFIS, koji za cilj ima promociju fizičke aktivnosti, vežbanja i zdravog načina života. Beogradski sajam fitnesa i rekreacije okupiće brojne stručnjake iz ove oblasti, a za posetioce je pripremljen izuzetno bogat program.

- Sajam će imati edukativni, izložbeni i promotivni karakter. Velika nam je čast što će tokom trajanja sajma Beograd biti domaćin 12. Evropskog fitnes kongresa. Takođe, održaće se i drugi forum pod nazivom "Turizam i fitnes", koji je prošli put izazvao veliku pažnju. Kao i prethodnih godina, imaćemo izuzetno zanimljiva predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti fitnesa, koji će predstaviti najnovija naučna dostignuća u ovoj oblasti - ističe Miloš Bunić, direktor BELFIS-a.

Fitnes
foto: Promo

Tokom dva dana trajanja Sajma fitnesa i rekreacije, posetioci će moći da isprobaju i pronađu idealan tip treninga za sebe.

- Imaćemo izuzetno bogatu funkcionalnu zonu, u kojoj će se tokom celog dana vršiti radionice sa fitnes programima. Osim toga, posetioci će imati priliku da u Medical check point zoni izvrše medicinske provere i testiranja, koji su neophodni pre početka bavljenja bilo kakvom fizičkom aktivnošću. Davaće se saveti ne samo o pravilnom vežbanju već i o zdravoj ishrani, kao i prevenciji povreda - naglašava Bunić.

Uz sve to, Sajam će svim posetiocima omogućiti kupovinu sportske opreme, rekvizita i suplemenata po povoljnijim cenama.

- Pozivamo sportiste, rekreativce, aktivne vezbače i sve one koji žele to da postanu, da nam se 14. i 15. oktobra pridruže u Hali 5 Beogradskog sajma. Na jednom mestu će moći da dobiju sve savete o zdravom načinu života - zaključio je Bunić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.