RED BUL SPREMA SPEKTAKL U BEOGRADU: Motori i Formula 1 na ulicama glavnog grada Srbije, obora se i Ginisov rekord!
Arunas Gibiježa, Foto: Red Bull

fenomenalno

RED BUL SPREMA SPEKTAKL U BEOGRADU: Motori i Formula 1 na ulicama glavnog grada Srbije, obora se i Ginisov rekord!

Za najvernije fanove, koji žele da iskuse jedinstveni doživljaj iz prvih redova i u
potpunosti osete duh Formule 1, dostupne su ulaznice za preostale tri tribine

Objavljeno:

Deo dugoočekivanog Red Bull Show Run spektaklu u Beogradu, biće i litvanac Arunas Gibiježa, kaskader u vožnji motora, koji je prethodnog vikenda postavio ginisov rekord za najdužu vožnju na zadnjem točku i to bez ruku!

Gibiježa će na predstojećem Red Bull Show Run-u nastupiti uz dvojac RedBull Driftbrothers, koji će svojim specijalnim automobilima, napraviti drift šou za pamćenje.

U centru bogatog programa ovog auto-moto spektakla biće bolid Formule 1, za čijimvolanom će se naći legendarni Dejvid Kultard.

Treba napomenuti i da aktuelni šampion Formule 1 Maks Ferstapen vozi za Red BullRacing Team, zbog čega će oči svetske javnosti i kompletne fan baze “najskupljeg sporta na svetu”, biti uprte u beogradski Red Bull Show Run, koji je otvoren za svekoji su tog dana zainteresovani da događaj prate uživo!

Beograđani i svi oni koji 17.septembra budu u prestonici Srbije, spektakl će moći da prate potpuno besplatno naulicama oko Trga Republike.VIP tribina na Trgu republike je rasprodata!

Za najvernije fanove, koji žele da iskuse jedinstveni doživljaj iz prvih redova i u potpunosti osete duh Formule 1, dostupne su ulaznice za preostale tri tribine: naStudentskom trgu, kod Terazijske česme i u Kolarčevoj ulici. U ograničenim količinama ulaznice su dostupne na sajtu tickets.rs

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.