ULIČNI BORCI PREKINULI TRENING KIKBOSKERA: Hteli da se bore sa njim, on pristao i sve ih premlatio! (VIDEO)
Dobili batine, Foto: Printscreen/Youtube/Big Time Boxing

pobacao ih

ULIČNI BORCI PREKINULI TRENING KIKBOSKERA: Hteli da se bore sa njim, on pristao i sve ih premlatio! (VIDEO)

Inače, Rukiju ovo nije prvi put da se dešava nešto slično

Objavljeno:

Neki ljudi bi učinili sve zarad popularnosti, pa čak i dobili batine, i to bukvalno. Jedan takav slučaj dolazi iz Japana, gde je grupa "uličnih boraca" odlučila da na borbu izazove nekadašnjeg K1 šampiona u Super lakoj kategoriji, Rukiju Anpa, koji ih je pošteno pretukao.

Na Jutjubu je osvanuo interesantan video snimak, gde je grupa "Uličnih boraca" došla na trening kikboksera, Rukije Anpe, kako bi ga izazvala na borbu i pokazala kako je "kikboks velika laž".

Rukija je radosno prihvatio ovaj izazov i s njim je u ring ušao jedan "puniji" muškarac, koji se nije dobro proveo. Kikbokser je odmah krenuo silovito i zadavao je udarac za udarcem, dok se ovaj nije odlučio za predaju i povlačenje iz ringa. Odmah posle njega je u ring ušao novi, koji je prošao identično.

Naravno, iako se u početku mislilo da se radi o "spontanoj" borbi, kamere su ih kasnije uhvatile i u jednom obližnjem restoranu gde su zajedno ručali i šalili se, te je erovatno za potrebe Jutjub snimka sve izrežirano. Sve osim batina.

Inače, Rukiju ovo nije prvi put da se dešava nešto slično, pošto je u oktobru 2021. godine imao i borbu sa samoprozvanim majstorom kung-fua. Kao i ulične borce, Rukiju je i njega premlatio.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.