UŽAS: Trener (49) izvršio samoubistvo, PRONAĐEN MRTAV u svojoj garaži! Porodica u ŠOKU!
Pol Grin, Foto: Facebook/Men of League Foundation

svi se pitaju 'zašto'?

UŽAS: Trener (49) izvršio samoubistvo, PRONAĐEN MRTAV u svojoj garaži! Porodica u ŠOKU!

Prijatelji su ostali zatečeni vestima, rekavši da je Grin bio savršenog zdravlja i da je redovno išao na zdravstvene preglede

Objavljeno:

Pol Grin (49), bivši ragbi igrač i trener, pronađen je mrtav ovog četvrtka u svom domu u Vajnamu u Brizbejnu.

Naknadno je saopšteno da je u pitanju samoubistvo. Grin je pronađen u garaži dan nakon devetog rođendana svog sina. Sam Grin je za mesec dana trebalo da napuni 50 godina.

Portparolka policije u Kvinslendu je rekla:

- Policija je pozvana u rezidenciju u Vajnamu jutros nešto posle 10 sati nakon što je 49-godišnjak pronađen bez svesti. Ekipe Hitne pomoći su ga ubrzo proglasile preminulim.

Prijatelji su ostali šokirani vestima, rekavši da je Grin bio savršenog zdravlja i da je redovno išao na zdravstvene preglede.

Igrao je za Kronula Šarks, Nort Kvinslend Kaubojs, Sidnej Rusters, Paramata Ils i Brisbejn Bronkos, osvojivši Rotmans medalju 1995.

Kao trener, Grin je vodio Kauboje do njihove prve titule 2015. godine.

Iza Grina su ostali supruga Amanda i deca Emerson i Džed.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.