PARTIZAN DOVEO VANSERIJSKA POJAČANJA: Crno-beli za novu sezonu prave strašan tim, napadaju sam tron!
Navijači Paritzana, Foto: Marko Đoković

ambiciozno

PARTIZAN DOVEO VANSERIJSKA POJAČANJA: Crno-beli za novu sezonu prave strašan tim, napadaju sam tron!

Crno-beli su na ovaj način tek krenuli sa pojačanjima, a kako su najavili iz tabora Partizana, ovo je sve samo zagrevanje

Objavljeno:

Crno-beli su krenuli u konstrukciju tima za prvu, istorijsku, sezonu

Esport sekcija Partizana je odlučila ovoga leta da proširi svoj tim, te su pored Lol ekipe osnovali i ekipu koja će se takmičiti u CS:GO-u (Counter strike). A kako Telegraf saznaje, crno-bela ekipa je obezbedila i prva dva pojačanja - Luku "collinsa" Živanovića i Luku "Emi" Vukovića!

Crno-beli su na ovaj način tek krenuli sa pojačanjima, a kako su najavili iz tabora Partizana, ovo je sve samo zagrevanje za ono što će da usledi. Podsetimo, oni su uzdrmali i Lol scenu na Balkanu kada su u svoje redove doveli Aljošu "Milicu" Kovandžića.

Collins je poznat srpskoj, ali i balkanskoj esport sceni, radi se o profesionalnom igraču CS:GO, koji je prethodne dve godine proveo u ekipi "4Glory Esportsa", s kojom je zabeležio nekoliko vrhunskih rezultata, kao i osvojenih turnira. Luka "Collins" Živanović je tokom svoje karijere zaradio oko 8.000 dolara od turnira.

Osim "4Glorya", Collins je nastupao još za Bluejays international, QSKE Gaming i Shock Bomb.

Ovaj igrač se najbolje snalazi sa "rifle" naoružanjima, te bi svojim iskustvom trebalo da pomogne Partizanu u njihovoj prvoj istorijskoj sezoni u CS:GO.

Pored Colinsa, u redove Partizana je stigao i Luka "Emi" Vuković, znatno stariji i iskusniji igrač od Collinsa, dok se tokom karijere osim igračke, okušao i kao trener, analitičar...

Takođe, Emi je bio i reprezentativac Srbije u ovoj igrici, te bi zbog toga trebalo da predstavlja vođu ovog tima u idućoj sezoni, ukoliko Partizan ne aktivira još neku "bombu". Emi je u svojoj karijeri igrao i za "iNation", E-sports.rs, Team Refuse, iNation, GamePub, aimface, Binary Dragons, Valiance, gde je bio i trener, Cr4zy, contact Gaming, FunPLus, dok je poslednja ekipa gde je nastupao Coalsce.

Tokom svoje karijere, Emi je zaradio oko 50.000 dolara od nagrada sa turnira. On kao i Collins ima ulogu "rifle" i najbolje se snalazi s tim naoružanjem u igrici.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.