PARTIZAN PRAVI NOVU EKIPU: Otkriveni detalji!
Navijači Partizana, Foto: KK Partizan

vest za grobare

PARTIZAN PRAVI NOVU EKIPU: Otkriveni detalji!

Kao menadžer ekipe predstavljen je Dejan Atanacković

Objavljeno: 21:15h

Partizan Esport spada u jednu od atraktivnih sekcija koje smo mogli da pratimo u poslednje vreme. Iako crno-beli nisu ostvarili željeni rezultat u League of Legends, to nije sputalo tim da nastavi sa konkretnim potezima. Poslednji u nizu jeste pravljenje ekipe za popularnu igricu “Counter Strike: Global Offensive”!

Kako je objavljeno na tviteru, crno-bele ćemo uskoro gledati i na toj sceni, a ubrzo se očekuje i da saznamo ko će činiti roster. Kao menadžer ekipe predstavljen je Dejan “Baxacha” Atanacković. Radi se o bivšem treneru 4glory ekipe, koja je dugo važila za jednu od najboljih u Srbiji.

1. Zašto si odabrao Partizan?

Hvala vam na ovakvoj dobrodošlici, pre svega da se zahvalim ekipi TeleSporta na odvojenom vremenu i čestitkama! Ja kao dugogodišnji navijač Partizana ne verujem da bih ikada odbio tu ponudu, a o Partizanu su reči suvišne! Partizan je veliko ime i ja sam, pored ostalih opcija koje sam imao, odlučio da odaberem Partizan i da zajedno ispišemo istoriju kakvu ovakav klub zaslužuje.

2. Koji su planovi CsGo sekcije i kakve ambicije imate?

Kada je u pitanju CSGO sekcija, potrebno je biti realan i odabrati najbolje igrače koji su u ovom trenutku dostupni. Ambicije i ciljevi su postavljeni jako visoko, tako da ćemo vredno raditi kako bi do tih rezultata i došli. Daću sve od sebe da skupim najbolju moguću ekipu iz regiona i šire.

3. Za kraj, poruka za navijače i šta mogu očekivati od tebe i igrača koje dovedeš?

Navijače bih zamolio da imaju malo strpljenja dok okupimo najbolji mogući sastav, a onda ćemo zajedno da se radujemo uz stikere Partizana na majoru! AJMO CRNO BELI!

(Espreso/Telesport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.