SRCE NIJE IZDRŽALO! Lekari upozoravali poznatog bodibildera da ne koristi nedozvoljena sredstva! (FOTO)
Valdir Segato, Foto: Printscreen/youtube/Gym Devoted

nije mu bilo spasa!

SRCE NIJE IZDRŽALO! Lekari upozoravali poznatog bodibildera da ne koristi nedozvoljena sredstva! (FOTO)

Lokalni mediji pišu da je na dan smrti zamolio majku za pomoć jer je imao problema sa disanjem

Objavljeno: 18:28h

Poznati bodibilder Valdir Segato, poznatiji kao "Brazilski Hulk", je preminuo.

Segato je bio poznat po tome da je u svoje mišiće ubrizgavao ulje, zbog čega su ga lekari upozoravali da tako ugrožava zdravlje, a šest godina kasnije je izdahnuo. Hulk se oglušio o savete doktora i nastavio je da ubrizgavanjem sintola da bi imao što veće mišiće, pre nego što mu srce nije izdržalo i to na svoj 55. rođendan, navodi britanski tabloid Dejli Star. Više puta je bio upozoravan da bi zbog toga mogao da ostane bez ruku, kao i da mu se svakim tretmanom uvećavaju šanse za ozbiljnim oboljenjem.

Poznato je da su nuspojave sintola višestruke i mogu da prouzrokuju srčani udar, plućnu uljnu emboliju, okluziju plućne arterije, infarkt miokarda, moždani udar i infektivne komplikacije, ali se na to nije obazirao.

- Zovu me Hulk, Švarceneger i Hi-men, sviđa mi se to. Udvostručio sam bicepse, ali želim da budu još veći – rekao je Valdir u jednom razgovoru. Lokalni mediji pišu da je na dan smrti zamolio majku za pomoć jer je imao problema sa disanjem, uz detalje... - Bilo je otprilike oko šesti sati ujutru. Prošao je puzeći kroz zadnji deo kuće i došao do prednje strane. Onda je pokucao na prozor moje majke, kucao, kucao, onda se ona probudila i čula da govori "Pomozite mi, pomozite mi, molim vas, umirem" – otkrio je njegov prijatelj Moizes. Hitno je prebačen u bolnicu, ali mu nije bilo spasa.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.