JEZIVO: Fudbaler (26) pronađen MRTAV! Bio u vrhunskoj fizičkoj formi...
Džejlon Ferguson (1995-2022), Foto: Profimedia

užasna vest

JEZIVO: Fudbaler (26) pronađen MRTAV! Bio u vrhunskoj fizičkoj formi...

Uzrok Fergusonove smrti se još utvrđuje

Objavljeno: 17:24h

Iz Baltimora je stigla loša vest - mladi lajnbeker NFL franšize Rejvensa, Džejlon Ferguson, pronađen je mrtav u sredu ujutro u stanu.

- Bio je ljubazan, mladić pun poštovanja, sa širokim osmehom i divne ličnosti. Izražavamo naše iskreno saučešće Džejlonovoj porodici i prijateljima dok oplakujemo život izgubljen prerano - saopštili su Baltimor Rejvens o 26-godišnjem igraču, ali nisu otkrili uzrok smrti.

Rodom iz St. Frensisvila u Luizijani, Ferguson je draftovan u trećoj rundi NFL drafta 2019. iz Luizijana Teka gde je imao 187 teklova i rekordnih 45 sekova tokom četiri godine kao Buldog, što mu je donelo nadimak „Tata sekova“.

Za tri sezone sa "Gavranovima", Ferguson je odigrao 38 utakmica, od kojih je 10 počeo, zabeleživši 67 kombinovanih obaranja, odnosno četiri i po po meču.

Ulazeći u svoju četvrtu sezonu sa timom, Ferguson je bio izuzetan na nedavnom mini kampu tima nakon što se pojavio izuzetno fizički spreman i sa „očiglednim osećajem motivisanosti".

Policija Baltimora saopštila je da su policajci odgovorili na poziv iz Ilčester avenije u utorak oko 23:25, za izveštaj o sumnjivoj smrti. Ferguson je žrtva, potvrdila je policija, mada nije pronašla tragove nasilja. Uzrok njegove smrti se još utvrđuje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.